- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[h=2]
مواد اولیه:[/h]خمیر یوفکا سه ورقگوشت چرخکرده 500 گرمپیاز یک عددرب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوریهویج رنده شده سه عددپنیر پیتزا 300 گرماسفناج یا برگ چغندر خردشده 100 گرمروغن، نمک و فلفل به میزان لازمآویشن یک قاشق چایخوریآب نصف پیمانه [h=2]طرز تهیه برای چهار نفر: [/h]* گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.* یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و با قلممو روی خمیر بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی ورق یوفکا پخش کرده ورق دوم را روی ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روی آن بمالید بعد مخلوط برگ چغندر و هویج رنده شده را پخش کنید.* در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلممو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخکرده را ریخته و کمی آویشن بپاشید. یوفکا را از پایین به صورت لوله پیچیده و در سینی فر چرب شده به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.* در حین پخت یک الی دو بار روی آن را با قلممو روغن مالیده تا کاملاً برشته شود.
مواد اولیه:[/h]خمیر یوفکا سه ورقگوشت چرخکرده 500 گرمپیاز یک عددرب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوریهویج رنده شده سه عددپنیر پیتزا 300 گرماسفناج یا برگ چغندر خردشده 100 گرمروغن، نمک و فلفل به میزان لازمآویشن یک قاشق چایخوریآب نصف پیمانه [h=2]طرز تهیه برای چهار نفر: [/h]* گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.* یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و با قلممو روی خمیر بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی ورق یوفکا پخش کرده ورق دوم را روی ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روی آن بمالید بعد مخلوط برگ چغندر و هویج رنده شده را پخش کنید.* در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلممو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخکرده را ریخته و کمی آویشن بپاشید. یوفکا را از پایین به صورت لوله پیچیده و در سینی فر چرب شده به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.* در حین پخت یک الی دو بار روی آن را با قلممو روغن مالیده تا کاملاً برشته شود.