پاچانگای گوشت

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 130
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[h=2]
0519010562411014102a.jpg



مواد اولیه:
[/h]خمیر یوفکا سه ورقگوشت چرخکرده 500 گرمپیاز یک عددرب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوریهویج رنده شده سه عددپنیر پیتزا 300 گرماسفناج یا برگ چغندر خردشده 100 گرمروغن، نمک و فلفل به میزان لازمآویشن یک قاشق چایخوریآب نصف پیمانه [h=2]طرز تهیه برای چهار نفر: [/h]* گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.* یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و با قلممو روی خمیر بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی ورق یوفکا پخش کرده ورق دوم را روی ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روی آن بمالید بعد مخلوط برگ چغندر و هویج رنده شده را پخش کنید.* در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلممو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخکرده را ریخته و کمی آویشن بپاشید. یوفکا را از پایین به صورت لوله پیچیده و در سینی فر چرب شده به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.* در حین پخت یک الی دو بار روی آن را با قلممو روغن مالیده تا کاملاً برشته شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا