طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 130
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، حبوبات، سبزیجات، خشکبار و حتی انواع ادویه جات طبخ می شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آبکش ممکن است. در این مطلب طرز تهیه کلم پلو شیرازی را به شما آموزش می دهیم.


پلوها از غذاهای خوشمزه ایرانی هستند که با چاشنی ها و مواد مختلف تهیه می شوند. عدس پلو، شوید پلو، مرصع پلو، لوبیا پلو و… در دایره وسیعی از انواع پلو قرار می گیرند. پلوها با تنوع زیادی تهیه می شوند.


مواد لازم


  • برنج: سه فنجان
  • گوشت چرخ کرده: یک کاسه ماست خوری
  • گرد لیموی عمانی: یک قاشق مربا خوری
  • فلفل دلمه ای کوچک: یک عدد
  • زعفران: یک چهارم قاشق چای خوری
  • رب گوج فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن: یک فنجان
  • پیاز: دو عدد
  • کلم پیچ: ۲۵۰ گرم(معادل یک چهارم کلم)
  • زعفران: یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

سه قاشق روغن در تابه بریزید. پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. آن گاه نمک، فلفل، زرد چوبه را به میزان کمی به آن اضافه کنید. در ادامه دو قاشق رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و رب را نیز همراه با آن تفت دهید. توجه داشته باشید بعد از ریختن هر کدام از مواد مدت لازم برای تفت دادن را رعایت کنید تا مواد تهیه شده خوش طعم شوند.


در مرحله بعدی طرز تهیه کلم پلو شیرازی, گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا گوشت تفت بخورد. فلفل دلمه ای کوچک را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.


Shirazian-Kalam-Polo-5.jpg



یک عد پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کنید.


Shirazian-Kalam-Polo.jpg
نصف فنجان روغن در تابه بریزید. پیاز را در آن سرخ کنید. زردچوبه به آن اضافه کنید. ۲۵۰ گرم کلم پیچ که در واقع معادل یک چهارم کلم است را خرد کرده، همراه نمک، زعفران آب کرده و یک قاشق مربا خوری گرد لیمو به پیاز اضافه کنید.


Shirazian-Kalam-Polo-4.jpg
توجه داشته باشید که بهتر است ترتیب مواد رعایت شود. آن گاه همه مواد را با هم تفت دهید. سه فنجان برنج را با سه قاشق غذاخوری نمک در آب خیس کرده، سپس آن را به صورت آبکش بپزید. دو قاشق روغن در یک قابلمه ریخته، برنج آبکش شده با کلم تفت داده شده را به صورت لا به لا در قابلمه بریزید.


Shirazian-Kalam-Polo-3.jpg
قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید. منتظر بمانید تا برنج دم بکشد. بعد از حدود نیم ساعت کلم پلو شما آماده خواهد شد. با کمی برنج سفید دم کشیده نیز می توانید پلوی زعفرانی تهیه کنید. آن را با بقیه کلم مخلوط کنید. برنج را در دیس بکشید. مایه گوشتی را روی آن بریزید و با برنج زعفرانی آن را تزیین کنید.


Shirazian-Kalam-Polo-1.jpg






منبع:هنر در خانه
 

برخی موضوعات مشابه

بالا