ترشی کلم قرمز طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی آموزش ترشی کلم قرمز مجلسی ترشی کلم قرمز خوشمزه آموزش ترشی کلم قرمِز خانگی آموزش ترشی کلم قِرمز فوری ترشی کلم رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که داره برای تزیین غذا هم استفاده میشه ترشی کلم یکی از محبوب ترین ترشی هاست. این ترشی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای نیز دارد و برای دورچین و تزئین غذا نیز مورد استفاده قرار می گیرد
مواد لازم ترشی کلم
سرکه به میزان کافی
کلم قرمز به میزان دلخواه
نمک به میزان کافی
پودر فلفل قرمز به میزان کافی
برای تهیه ترشی کلم ابتدا کلم قرمز را بشورید و بعد با چاقو آن را نصف کنید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن از بین برود و سپس روی تخته بگذارید و ریز خرد کنید و در شیشه یا دبه بریزید
و در کاسه ای مقداری از سرکه را بریزید ونمک و پودر فلفل را نیز بیفزایید وهم بزنید تا در سرکه نمک و پودر فلفل حل شوند و سپس در دبه یا شیشه بریزید و باقی سرکه را نیز بروی کلم ها بریزید
تا روی کلم کاملا سرکه بیاید سپس در دبه یا شیشه را بگذارید و محکم ببندید و در یخچال یا در جای خنک وسرد قرار دهید. بعداز گذشت 4الی 7روز اگر در آن را بردارید میبینید که کلم ها نرم شده اند و رنگ سرکه نیز قرمز شده است
اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید میتوانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند و سپس در شیشه بریزید و باقی مراحل را انجام دهید. از ترشی کلم برای تزیین سالاد کاهو یا سالاد فصل نیز استفاده میشود
اگر از سرکه سفید استفاده کنیم خوشرنگ موندن ترشی طولانی تر میشه با سرکه قرمز هم خوشمزه میشه ولی بعد از مدتی رنگ کلم ها کدر میشه. البته این ترشی رو بهتره تو مقدار کم درست کنید، چون درست کردنش آسونه و نیاز به زمان طولانی برای جا افتادنم نداره، هر وقت لازم شد باز میتونید دست به کار شید و درست کنید
علتشم اینه که این ترشی اگه زیاد بمونه کم کم کلمها بی رنگ میشن و ترشی رنگ خوشگلشو از دست میده ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که داره برای تزیین غذا هم استفاده میشه
مواد لازم ترشی کلم
سرکه به میزان کافی
کلم قرمز به میزان دلخواه
نمک به میزان کافی
پودر فلفل قرمز به میزان کافی
برای تهیه ترشی کلم ابتدا کلم قرمز را بشورید و بعد با چاقو آن را نصف کنید و در آبکش بگذارید تا آب اضافه آن از بین برود و سپس روی تخته بگذارید و ریز خرد کنید و در شیشه یا دبه بریزید
و در کاسه ای مقداری از سرکه را بریزید ونمک و پودر فلفل را نیز بیفزایید وهم بزنید تا در سرکه نمک و پودر فلفل حل شوند و سپس در دبه یا شیشه بریزید و باقی سرکه را نیز بروی کلم ها بریزید
تا روی کلم کاملا سرکه بیاید سپس در دبه یا شیشه را بگذارید و محکم ببندید و در یخچال یا در جای خنک وسرد قرار دهید. بعداز گذشت 4الی 7روز اگر در آن را بردارید میبینید که کلم ها نرم شده اند و رنگ سرکه نیز قرمز شده است
اگر دوست دارید سریع تر این ترشی را تهیه کنید میتوانید پس از خرد کردن کلم آن را در قابلمه ای بریزید و آب روی آن بگیرید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش آید و کلم ها سریع نرم شوند و سپس در شیشه بریزید و باقی مراحل را انجام دهید. از ترشی کلم برای تزیین سالاد کاهو یا سالاد فصل نیز استفاده میشود
اگر از سرکه سفید استفاده کنیم خوشرنگ موندن ترشی طولانی تر میشه با سرکه قرمز هم خوشمزه میشه ولی بعد از مدتی رنگ کلم ها کدر میشه. البته این ترشی رو بهتره تو مقدار کم درست کنید، چون درست کردنش آسونه و نیاز به زمان طولانی برای جا افتادنم نداره، هر وقت لازم شد باز میتونید دست به کار شید و درست کنید
علتشم اینه که این ترشی اگه زیاد بمونه کم کم کلمها بی رنگ میشن و ترشی رنگ خوشگلشو از دست میده ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که داره برای تزیین غذا هم استفاده میشه