طرز تهیه ترشی بنه با طعمی خاص و ظاهری متفاوت

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 157
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه ترشی بنه

مواد لازم
بنه یا ونوشک
۱ کیلوگرم
سرکهبه مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سبزی (ترخون و نعناع) به مقدار لازم
فلفل سیاه، زیره، سیاه دانه به مقدار لازم​
زمان لازم برای آماده کردن ترشی ۱ ساعت

دستور تهیه ترشی بنه

  • بنه را بشویید و در یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن‌ برود.
  • بنه را می‌توانید با شاخه ترشی کرده و یا آن را دانه کنید. اگر دوست دارید دانه باشد، پس از شستن بنه‌ها را دانه کنید سپس در شیشه بریزید.
  • سبزی ترشی را بشویید و صبر کنید تا خشک شوند. سپس آن‌ها را خرد کرده و به شیشه اضافه کنید.
  • سپس کمی فلفل سیاه، زیره و سیاه دانه به آن بیفزایید.
  • اکنون شیشه را از سرکه پر کنید.
  • شیشه را در یخچال بگذارید تا ترشی برسد.
  • توجه کنید که این ترشی سرکه را به خود می‌کشد، به همین دلیل باید هر چند روز یک بار به آن سر بزنید و اگر سرکه آن کم شده بود شیشه را از سرکه پر کنید.
  • پس از حداقل دو هفته ترشی آماده سرو است و می‌توانید آن را با انواع غذا‌ها نوش جان کنید.

265550_129.jpg

خواص بنه


  • بنه تازه دارای طبع گرم و خشک است. (طبع بنه خشک بسیار گرم‌ و تر است به همین دلیل خوردن زیاد آن برای افراد گرم مزاج مضر است).
  • بنه مدر و قاعده آور است.
  • میوه بنه به تقویت نیروی جنـ*ـسی کمک می‌کند.
  • دم کرده‌ پوست و برگ این گیاه برای درمان اسهال خوب است.
  • بنه برای رفع کم خونی مناسب است.
  • روغن و میوه بنه پاک کننده اخلاط سـ*ـینه و ریه است.
  • جهت کمردرد و درد‌های مفصلی از ماساژ با روغن این گیاه استفاده می‌شود.
  • برای پاک کردن کبد و رفع سردرد از ترشی بنه می‌توان استفاده کرد.
  • برای رویانیدن مو از ضماد سوخته آن استفاده می‌شود. این ضماد برای بیماری گری نیز مناسب است.
  • برای تقویت اعصاب، بنه را می‌کوبند و با شکر مخلوط کرده، سپس میل می‌کنند.
  • جهت دفع سنگ‌های ریز کلیه از میوه بنه استفاده می‌شود.
  • کسانی که می‌خواهند چاق شوند، بنه، بادام زمینی، بادام درختی و شکر را کوبیده و میل کنند.
  • بنه برای درمان شب کوری مفید است.

265549_495.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا