- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه ترشی بنه
دستور تهیه ترشی بنه
خواص بنه
مواد لازم
بنه یا ونوشک ۱ کیلوگرم
سرکهبه مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سبزی (ترخون و نعناع) به مقدار لازم
فلفل سیاه، زیره، سیاه دانه به مقدار لازم
بنه یا ونوشک ۱ کیلوگرم
سرکهبه مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سبزی (ترخون و نعناع) به مقدار لازم
فلفل سیاه، زیره، سیاه دانه به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده کردن ترشی ۱ ساعت
دستور تهیه ترشی بنه
- بنه را بشویید و در یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود.
- بنه را میتوانید با شاخه ترشی کرده و یا آن را دانه کنید. اگر دوست دارید دانه باشد، پس از شستن بنهها را دانه کنید سپس در شیشه بریزید.
- سبزی ترشی را بشویید و صبر کنید تا خشک شوند. سپس آنها را خرد کرده و به شیشه اضافه کنید.
- سپس کمی فلفل سیاه، زیره و سیاه دانه به آن بیفزایید.
- اکنون شیشه را از سرکه پر کنید.
- شیشه را در یخچال بگذارید تا ترشی برسد.
- توجه کنید که این ترشی سرکه را به خود میکشد، به همین دلیل باید هر چند روز یک بار به آن سر بزنید و اگر سرکه آن کم شده بود شیشه را از سرکه پر کنید.
- پس از حداقل دو هفته ترشی آماده سرو است و میتوانید آن را با انواع غذاها نوش جان کنید.
خواص بنه
- بنه تازه دارای طبع گرم و خشک است. (طبع بنه خشک بسیار گرم و تر است به همین دلیل خوردن زیاد آن برای افراد گرم مزاج مضر است).
- بنه مدر و قاعده آور است.
- میوه بنه به تقویت نیروی جنـ*ـسی کمک میکند.
- دم کرده پوست و برگ این گیاه برای درمان اسهال خوب است.
- بنه برای رفع کم خونی مناسب است.
- روغن و میوه بنه پاک کننده اخلاط سـ*ـینه و ریه است.
- جهت کمردرد و دردهای مفصلی از ماساژ با روغن این گیاه استفاده میشود.
- برای پاک کردن کبد و رفع سردرد از ترشی بنه میتوان استفاده کرد.
- برای رویانیدن مو از ضماد سوخته آن استفاده میشود. این ضماد برای بیماری گری نیز مناسب است.
- برای تقویت اعصاب، بنه را میکوبند و با شکر مخلوط کرده، سپس میل میکنند.
- جهت دفع سنگهای ریز کلیه از میوه بنه استفاده میشود.
- کسانی که میخواهند چاق شوند، بنه، بادام زمینی، بادام درختی و شکر را کوبیده و میل کنند.
- بنه برای درمان شب کوری مفید است.