ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
ترشی – طرز تهیه ترشی لیمو ترش

Lime-pickle-1.jpg


طرز تهیه ترشی لیمو ترش


در این مطلب دو روش تهیه ترشی لیمو ترش تقدیم شما عزیزان می شود .


ترشی لیمو ترش ترش ترین دستور غذایی است که می توانید در وب سایت های آموزش آشپزی پیدا کنید. این ترشی از لیمو ترش تازه به عنوان هسته مرکزی استفاده میکند. لیموترش به عنوان منبع غنی ویتامین باعث افزایش کیفیت این ترشی از نظر سلامتی می شود.



روش اول تهیه ترشی لیمو ترش :


مواد لازم :

لیمو عمانی 1 کیلوگرم

سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری

زیره 2 قاشق غذاخوری

Lime-pickle-4.jpg




طرز تهیه ترشی لیمو ترش :
لیمو ها را شسته و خشک کنید .
میان آن ها را یک بریدگی کوچک بدهید و با سیاه دانه و زیره پر کنید . به هم فشرده در ظرفتان بچینید و در آفتاب بگذارید.
معمولا آفتاب مرداد برای این ترشی مناسب است.



پس از یک الی یک ماه و نیم ترشی لیموی شما بدون هیچ افزودنی دیگر آماده است.
و این مقدار ۲۰۰ سی سی ترشی به شما می دهد.



روش دوم تهیه ترشی لیمو ترش :


Lime-pickle-2.jpg




مواد لازم :

لیموی تازه 500 گرم
فلفل تند قرمز 3 عدد
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
نمک یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل دلمه رنگی 1 عدد



Lime-pickle-3.jpg




روش تهیه :
ابتدا لیموی سالم بدون لک را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد می کنیم . هر لیمو را شش قسمت می کنیم. تخم های آن را در می آوریم.
اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند.
ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.
این ترشی تند است و در عربستان تهیه میشود و آن را تند تهیه می کنند.
تکه های لیمو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و فلفل قرمز ، زردچوبه، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم و یک پارچه روی ظرف میکشیم و 3 روز بیرون از یخچال میگذاریم بماند گهگاهی مواد را با قاشق یا هر وسیله خشک دیگر هم مینزنیم.
دقت کنید قاشقی که مواد را با آن هم میزنیم باید حتماً خشک باشد و آبدار نباشد.

بعد از 3 روز که مواد را خوب هم زده ایم و آب غلیظی در آن ایجاد شده است داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.
این ترشی در یخچال و جای خنک بعد از 2 ماه می رسد و در جای گرم بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.
این ترشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.

تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.
برای خوب جلوه دادن این ترشی میتوان فلفل سبز تازه یا فلفل دلمه نیز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تاثیری در طعم آن ندارد و فقط برای ظاهر آن است.



خواص لیمو ترش :

لیموترش سرشار از ویتامین ث است یعنی در هر ۱۰۰ گرم لیمو ۵۰ میلی گرم ویتامین ث وجود دارد . همچنین حاوی کارو تنوئید می باشد و همین ها لیمو ترش را یک آنتی اکسیدان خیلی قوی می کند . به این ترتیب برای بیماران سرطانی و همین طور پیشگیری مفید است. برای آرامش اعصاب و همین طور برای حفاظت از مویرگ ها و کنترل فشار خون مؤثر است . لیمو ترش ضد عفونی کننده فوق العاده ای است و هنگام سرما خوردگی بسیار به کار می آید.


لیمو سرد و خشک است اما زیره و سیاه دانه گرم خشک هستند.


منبع:آشپزباشی / سوران / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا