طرز تهیه ترشی به

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه ترشی به


fo2640.jpg


طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد.
ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است.
ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.



آماده سازی : 10 دقیقه
مناسب فصل : همه فصول




مواد لازم :
به 1 کیلو گرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب 1 لیتر
نمک به میزان لازم



طرز تهیه :

من هم مربا و هم ترشى به را درست کردم.

خیلى ترشى اش خوشمزه است و خیلى هم راحته و سریع می رسد.
به ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.

روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است .
سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به ها بریزید.
و درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.

بعد کنار غذا و ترشى هاى دیگه نوش جان کنید.



نکته تهیه ترشی به:

این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسیار خوش طعم است.


منبع:بریونی / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا