طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

  • شروع کننده موضوع N.army
  • بازدیدها 97
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

N.army

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/11/10
ارسالی ها
2,744
امتیاز واکنش
44,960
امتیاز
1,055
pickled2-tomato2-pickles1.jpg


درست کردن ترشی گوجه گیلاسی



مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی :

گوجه گیلاسی یک کیلو و پانصد گرم
شبت (تازه) 60 گرم
سیر 6 الی 8 حبه
آب 5 پیمانه
شکر 5 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش یک دوم پیمانه
دانه فلفل سیاه 5 الی 6 عدد
چاشنی های دلخواه به مقدار لازم
نمک 2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی :

سه ظرف شیشه ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت تازه را داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را در داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را در ظرف ها بریزید. آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید.



گوجه گیلاسی ها را شسته و با چنگال حفره هایی در هر دو طرف آنها به وجود آورید. سپس آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس گوجه ها را به ظرف های شیشه ای انتقال دهید. دانه فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را اضافه کنید. مخلوط آب و سرکه را در شیشه ها بریزید و درب آنها را محکم ببندید. آنها را در محلی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی خوشمزه به دو روش

    در بخش انواع ترشی دو روش تهیه ترشی گوجه گیلاسی را انتخاب کرده ایم. این ترشی خوشمزه در عرض دو یا سه هفته آماده مصرف خواهد بود.


    Tomato-Pickles-1.jpg


    طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی
    برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی اگر دسترسی به گوجه گیلاسی ندارید، می توانید با گوجه های ریز یا متوسط هم این ترشی را آماده کنید.



    روش اول
    مواد لازم


    گوجه گیلاسی: یک کیلو و پانصد گرم
    شبت (تازه): 60 گرم
    سیر: 6 الی 8 حبه
    آب: 5 پیمانه
    شکر: 5 قاشق سوپ خوری
    آب لیمو ترش: یک دوم پیمانه
    دانه فلفل سیاه: 5 الی 6 عدد
    چاشنی های دلخواه: به مقدار لازم
    نمک: 2 قاشق سوپ خوری

    %D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C.jpg




    طرز تهیه

    سه ظرف شیشه ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شوید تازه حبه های سیر را داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید.

    آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید.

    گوجه گیلاسی ها را شسته و با چنگال حفره هایی در هر دو طرف آنها به وجود آورید.

    سپس آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و 15 الی 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

    سپس گوجه ها را به ظرف های شیشه ای انتقال دهید. دانه فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را اضافه کنید.

    مخلوط آب و سرکه را در شیشه ها بریزید و درب آنها را محکم ببندید. آنها را در محلی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.




    Tomato-Pickles-2.jpg


    روش دوم
    مواد لازم


    گوجه گیلاسی سیصد گرم
    سیر یک بوته
    ترخون خشک یک تا دو قاشق غذاخوری
    سرکه سیب به میزان لازم
    فلفل سبز



    طرز تهیه

    گوجه را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود. سیر ها را خلالی خرد کنید.

    سر گوجه ها را چاک کوچک دهید و یک خلال سیر داخل گوجه بگذارید.

    گوجه ها را در ظرف تمیز و خشک ریخته و یک قاشق چایخوری نمک، ترخون خشک و فلفل سبز را اضافه کنید.

    بعد تا اندازه ای که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید.

    سر شیشه را محکم بسته و داخل یخچال بگذارید.

    ترشی گوجه گیلاسی دو یا سه هفته بعد آماده استفاده می شود.


    منبع:مجله تصویر زندگی
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا