ترشی سالاد طرز تهیه ترشی سالاد فصل آموزش ترشی سالاد زمستانی ترشی سالاد خانگی طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی آموزش ترشی سالاد گوجه طرز تهیه ترشی سالاد این ترشی یا سالاد زمستونی اشتها اور رو اونطور که پرس و جو کردم در استان خراسان طرفداران بسیاری داره که البته مطمئناً هر کسی که اون را بچشه و اهل ترشی خوردن باشه، به خیل علاقمندان این ترشی زمستونی خواهد پیوست
طرز تیهه ترشی سالاد
مواد لازم
گل کلم 3 لیوان خرد کرده
هویج 2 لیوان خرد کرده
کرفس 2 لیوان خرد کرده
سیر 6 حبه
گوجه فرنگی 3 کیلو
فلفل سبز تند 6 عدد
سرکه سفید 3 لیوان به ازای یک کیلو گوجه
نمک و زرد چوبه 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه این ترشی فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را میشورید سپس با چاقو در قطعات بزرگ برش میدهید و در ظرف پلاستیکی قرار میدهید و اندکی نمک به آن می افزایید با دست گوجه ها را خوب و مداوم چنگ میزنید سپس 15 ساعت صبر میکنید تا گوجه به همان شکل در جای خنک بماند.پس از آنکه 15 ساعت گذشت گوجه ها را از صافی رد میکنید و درون قابلمه ای میریزید و روی شعله اجاق قرار میدهید تا حرارت ببیند و بجوشد به مقداری که آب آن تبخیرشود و بصورت مایعی نیمه غلیظ شبیه رب گوجه فرنگی در بیاید
سپس گل کلم و هویج و کرفس را تمیز میشوریم و میگذاریم آبشان برود وخردشان میکنیم و در داخل قابلمه ای که گوجه فرنگی ها در آن در حال جوشیدن هستند.زمانی که جوش آخر را برای نیمه غلیظ شدن گوجه دارد میزند گل کلم،هویج،کرفس خرد شده را میریزید،تا جایی که کمی مواد خرد شده حرارت ببینند کافی است،؛بعد نمک و زردچوبه و اگر دوست دارید ادویه ترشی و اندکی سرکه مقداری که شل نشود درون قابلمه بریزیدودر آخر زیر شعله را خاموش کنید
حبه سیر ها را نیز به مواد اضافه کنید و اگر دوست دارید تُرشی سالاد فصل حسابی تند شود فلفل سبزها را برش دهید و به داخل مواد اضافه کنید اگر نه بصورت درسته آنها را داخل مواد بندازید و فرصت دهید تا ترشی سرد شود داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در آن محکم ببندید و بمدت 2تا3هفته زمان میبرد تا ترشی فصل سالاد حسابی جا بیفتد ونوش جان کنید. برای دستور تهیه سالاد فصل هم می توانید به منوی کناری سایت قسمت آشپزی مراجعه نمایید
مواد لازم برای روش دوم :
ادویه ترشی به میزان دلخواه
سرکه قرمز 4 لیوان
گوجه فرنگی 4 کیلو
موسیر(در صورت دلخواه) 50 گرم
ساقه کرفس 3 ساقه
سبزی معطر(نعنا ،گشنیز،ریحان ،ترخون،جعفری) 500 گرم
هویج 3 عدد
سیر 1 بوته
خیار 3 عدد
کلم برک سفید 1/2 کلم
فلفل سبز تند 100 گرم
نمک به مقدار لازم
گل کلم 1 عدد کوچک
تمام سبزیجات را شسته وریز خرد میکنیم روی یه پارچه تمیز پهن کرده تا خشک شود سبزی معطر ترشی را هم شسته وخشک کرده وساطوری میکنیم گوجه فرنگی رایا رنده کرده یا در غذاساز ریخته وپوره کنید گوجه را به همراه کمی نمک در قابلمه ریخته وروی حرارت به مدت یکربع بماند
در ازای هر کیلو گوجه 1 لیوان سرکه قرمز میریزیم تمواد سبزیجات را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کرده وادویه ترشی میزنیم وپوره گوجه را که کمی از حرارت افتاده را اضافه کنید.یک شبانه روز در همان ظرف بماند(چون ممکنه سرریز بشه).بعد داخل شیشه ریخته ودر جای خنک نکهداری کنید .ترشی بعد از یک هفته آماده است
طرز تیهه ترشی سالاد
مواد لازم
گل کلم 3 لیوان خرد کرده
هویج 2 لیوان خرد کرده
کرفس 2 لیوان خرد کرده
سیر 6 حبه
گوجه فرنگی 3 کیلو
فلفل سبز تند 6 عدد
سرکه سفید 3 لیوان به ازای یک کیلو گوجه
نمک و زرد چوبه 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه این ترشی فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را میشورید سپس با چاقو در قطعات بزرگ برش میدهید و در ظرف پلاستیکی قرار میدهید و اندکی نمک به آن می افزایید با دست گوجه ها را خوب و مداوم چنگ میزنید سپس 15 ساعت صبر میکنید تا گوجه به همان شکل در جای خنک بماند.پس از آنکه 15 ساعت گذشت گوجه ها را از صافی رد میکنید و درون قابلمه ای میریزید و روی شعله اجاق قرار میدهید تا حرارت ببیند و بجوشد به مقداری که آب آن تبخیرشود و بصورت مایعی نیمه غلیظ شبیه رب گوجه فرنگی در بیاید
سپس گل کلم و هویج و کرفس را تمیز میشوریم و میگذاریم آبشان برود وخردشان میکنیم و در داخل قابلمه ای که گوجه فرنگی ها در آن در حال جوشیدن هستند.زمانی که جوش آخر را برای نیمه غلیظ شدن گوجه دارد میزند گل کلم،هویج،کرفس خرد شده را میریزید،تا جایی که کمی مواد خرد شده حرارت ببینند کافی است،؛بعد نمک و زردچوبه و اگر دوست دارید ادویه ترشی و اندکی سرکه مقداری که شل نشود درون قابلمه بریزیدودر آخر زیر شعله را خاموش کنید
حبه سیر ها را نیز به مواد اضافه کنید و اگر دوست دارید تُرشی سالاد فصل حسابی تند شود فلفل سبزها را برش دهید و به داخل مواد اضافه کنید اگر نه بصورت درسته آنها را داخل مواد بندازید و فرصت دهید تا ترشی سرد شود داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در آن محکم ببندید و بمدت 2تا3هفته زمان میبرد تا ترشی فصل سالاد حسابی جا بیفتد ونوش جان کنید. برای دستور تهیه سالاد فصل هم می توانید به منوی کناری سایت قسمت آشپزی مراجعه نمایید
مواد لازم برای روش دوم :
ادویه ترشی به میزان دلخواه
سرکه قرمز 4 لیوان
گوجه فرنگی 4 کیلو
موسیر(در صورت دلخواه) 50 گرم
ساقه کرفس 3 ساقه
سبزی معطر(نعنا ،گشنیز،ریحان ،ترخون،جعفری) 500 گرم
هویج 3 عدد
سیر 1 بوته
خیار 3 عدد
کلم برک سفید 1/2 کلم
فلفل سبز تند 100 گرم
نمک به مقدار لازم
گل کلم 1 عدد کوچک
تمام سبزیجات را شسته وریز خرد میکنیم روی یه پارچه تمیز پهن کرده تا خشک شود سبزی معطر ترشی را هم شسته وخشک کرده وساطوری میکنیم گوجه فرنگی رایا رنده کرده یا در غذاساز ریخته وپوره کنید گوجه را به همراه کمی نمک در قابلمه ریخته وروی حرارت به مدت یکربع بماند
در ازای هر کیلو گوجه 1 لیوان سرکه قرمز میریزیم تمواد سبزیجات را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کرده وادویه ترشی میزنیم وپوره گوجه را که کمی از حرارت افتاده را اضافه کنید.یک شبانه روز در همان ظرف بماند(چون ممکنه سرریز بشه).بعد داخل شیشه ریخته ودر جای خنک نکهداری کنید .ترشی بعد از یک هفته آماده است