طرز تهیه ترشی گیلاس خوشمزه به ۳ روش

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
. طرز تهیه ترشی گیلاس (روش اول)


مواد لازم

گیلاس ۱ کیلو
شکر سفید ۳ قاشق غذاخوری
سرکه ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه کمی
برگ مو و رزماری تازهچند عدد
آب۱ استکان
زمان لازم برای تهیه ترشی ۱ ساعت و آماده شدن ترشی حداقل ۳ هفته

طرز تهیه




    • ابتدا گیلاس‌ها را خوب بشویید و دم آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پخش کنید تا خشک شوند.
    • گیلاس‌ها را پس از اینکه خشک شدند داخل یک شیشه خشک و تمیز بریزید و بین گیلاس‌ها برگ بو و برگ‌ رزماری و کمی فلفل بگذارید.
    • آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قوام آید، سرکه را نیز به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد بجوشند. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
    • مایه خنک شده را در ظرف روی گیلاس‌ها بریزید.
    • در ظرف را محکم ببندید تا هوا داخل آن نرود.
    • پس از حداقل دو الی سه هفته می‌توانید در ترشی را باز کنید.
    • ترشی گیلاس را با انواع غذا‌ها می‌توانید سرو کنید.
261615_606.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. روش دوم برای تهیه ترشی گیلاس

    مواد لازم
    گیلاس درشت و سالم
    ۲ کیلو
    فلفل سبز ۲۰۰ گرم
    سرکه به اندازه لازم
    ترخانمقداری
    نمکبه مقدار لازم​

    زمان لازم برای آماده کردن ترشی ۴۵ دقیقه و رسیدن ترشی حداقل ۲ هفته

    طرز تهیه

    • گیلاس‌ها را بشویید و دم آن‌ها را جدا کنید، آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود و خشک شوند.
    • سپس آن‌ها را درون ظرف در دار بریزید و لابه لای آن‌ها ترخان و فلفل قرار دهید.
    • سرکه و نمک را خوب مخلوط کنید تا نمک حل شود، سپس آن را به گیلاس‌ها اضافه کنید.
    • در ظرف را محکم بگذارید تا هوا داخل آن نرود.
    • ظرف را در محیط آزاد و خشک و خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
    • پس از گذشت حداقل دو الی سه هفته می‌توانید در ترشی را باز کنید. توجه کنید که هرچه ترشی بیشتر بماند بهتر جا می‌افتد.
    نوش جان ...

    261616_646.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. طرز تهیه ترشی گیلاس (روش سوم)

    مواد لازم
    گیلاس
    ۱ کیلو
    شکر ۲۵۰ گرم
    وانیل یک سر قاشق چای‌خوری
    سرکه ۱ لیتر​

    زمان لازم برای آماده سازی ۴۵ دقیقه و رسیدن ترشی حداقل ۲ هفته

    دستور تهیه

    • گیلاس‌هایی که کمی کال هستند را انتخاب کنید، آن‌ها را بشویید و دم آن‌ها را بگیرید.
    • صبر کنید تا خشک شود، سپس ردیف ردیف آن‌ها را در شیشه بچینید و بین هر ردیف کمی شکر اضافه کنید.
    • سپس ظرف را با سرکه پر کنید و کمی وانیل روی آن بریزید.
    • در ظرف را محکم ببندید و ظرف را در سایه و در هوای آزاد بگذارید.
    • در هفت روز اول چند بار محتویات ظرف را با هم مخلوط کنید تا شکر‌ها حل شوند و دوباره در ظرف را محکم ببندید.
    • پس از دو هفته می‌توانید ترشی را همراه با غذا نوش جان کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا