- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
. طرز تهیه ترشی گیلاس (روش اول)
طرز تهیه
مواد لازم
گیلاس ۱ کیلو
شکر سفید ۳ قاشق غذاخوری
سرکه ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه کمی
برگ مو و رزماری تازهچند عدد
آب۱ استکان
زمان لازم برای تهیه ترشی ۱ ساعت و آماده شدن ترشی حداقل ۳ هفته
شکر سفید ۳ قاشق غذاخوری
سرکه ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه کمی
برگ مو و رزماری تازهچند عدد
آب۱ استکان
زمان لازم برای تهیه ترشی ۱ ساعت و آماده شدن ترشی حداقل ۳ هفته
طرز تهیه
- ابتدا گیلاسها را خوب بشویید و دم آنها را جدا کنید. سپس آنها را روی یک پارچه تمیز پخش کنید تا خشک شوند.
- گیلاسها را پس از اینکه خشک شدند داخل یک شیشه خشک و تمیز بریزید و بین گیلاسها برگ بو و برگ رزماری و کمی فلفل بگذارید.
- آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قوام آید، سرکه را نیز به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد بجوشند. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
- مایه خنک شده را در ظرف روی گیلاسها بریزید.
- در ظرف را محکم ببندید تا هوا داخل آن نرود.
- پس از حداقل دو الی سه هفته میتوانید در ترشی را باز کنید.
- ترشی گیلاس را با انواع غذاها میتوانید سرو کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: