- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]در این مطلب طرز تهیه یرینی های خیلی خوشمزه فندقی را به شما آموزش می دهیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم خمیر:
مواد لازم رویه:
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم خمیر:
- آرد: 125 گرم
- شکر: 2 قاشق سوپ خوری
- کره سرد: 90 گرم
- نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:
- فندق: 200 گرم
- شکر قهوه ای روشن: 100 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه خمیر:
1. آرد، شکر و نمک را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. کره سرد خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. آب سرد را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. خمیر به دست آمده را داخل قالب 30×20 سانتیمتری چرب شده ای که کاغذ انداخته اید، پرس کنید و رویش چنگال بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا دور تا دور خمیر طلایی شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از پخت، مواد رویه را روی لایه خمیری پخته و خنک شده ریخته و 50 گرم فندق درشت خرد شده را رویش بپاشید و مجددا در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه رویه:
50 گرم از فندق را درشت خرد کرده و کنار بگذارید و باقیمانده آن را به همراه شکر قهوه ای داخل غذاساز خرد کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را با همدیگر مخلوط کنید تا مواد خمیری شود.
نکته:
1. خمیر این شیرینی بهتر است داخل غذاساز آماده شود تا گرمای دست، خمیر را گرم نکند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. برای تست کردن فندق، فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و فندق ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم تست شده و هم پوست آن جدا شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. این شیرینی به مدت یک هفته در ظرف دردار قابل نگهداری می باشد.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه خمیر:
1. آرد، شکر و نمک را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. کره سرد خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. آب سرد را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. خمیر به دست آمده را داخل قالب 30×20 سانتیمتری چرب شده ای که کاغذ انداخته اید، پرس کنید و رویش چنگال بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا دور تا دور خمیر طلایی شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از پخت، مواد رویه را روی لایه خمیری پخته و خنک شده ریخته و 50 گرم فندق درشت خرد شده را رویش بپاشید و مجددا در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه رویه:
50 گرم از فندق را درشت خرد کرده و کنار بگذارید و باقیمانده آن را به همراه شکر قهوه ای داخل غذاساز خرد کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را با همدیگر مخلوط کنید تا مواد خمیری شود.
- مدت آماده سازی: 15 دقیقه
- مدت زمان پخت: 10 دقیقه
- میزان سرو: 4 نفر
نکته:
1. خمیر این شیرینی بهتر است داخل غذاساز آماده شود تا گرمای دست، خمیر را گرم نکند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. برای تست کردن فندق، فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و فندق ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم تست شده و هم پوست آن جدا شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. این شیرینی به مدت یک هفته در ظرف دردار قابل نگهداری می باشد.[/BCOLOR]