این خوشمزه های فندقی را از دست ندهید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 153
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]در این مطلب طرز تهیه یرینی های خیلی خوشمزه فندقی را به شما آموزش می دهیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم خمیر:

  • آرد: 125 گرم
  • شکر: 2 قاشق سوپ خوری
  • کره سرد: 90 گرم
  • نمک: یک هشتم قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

  • فندق: 200 گرم
  • شکر قهوه ای روشن: 100 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1179913_597.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه خمیر:

1. آرد، شکر و نمک را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. کره سرد خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. آب سرد را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. خمیر به دست آمده را داخل قالب 30×20 سانتیمتری چرب شده ای که کاغذ انداخته اید، پرس کنید و رویش چنگال بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا دور تا دور خمیر طلایی شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از پخت، مواد رویه را روی لایه خمیری پخته و خنک شده ریخته و 50 گرم فندق درشت خرد شده را رویش بپاشید و مجددا در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه رویه:

50 گرم از فندق را درشت خرد کرده و کنار بگذارید و باقیمانده آن را به همراه شکر قهوه ای داخل غذاساز خرد کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را با همدیگر مخلوط کنید تا مواد خمیری شود.

  • مدت آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 10 دقیقه
  • میزان سرو: 4 نفر

نکته:

1. خمیر این شیرینی بهتر است داخل غذاساز آماده شود تا گرمای دست، خمیر را گرم نکند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. برای تست کردن فندق، فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و فندق ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم تست شده و هم پوست آن جدا شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. این شیرینی به مدت یک هفته در ظرف دردار قابل نگهداری می باشد.
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا