طرز تهیه برنج با قارچ شیتاکه

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای برنج با قارچ شیتاکه

برنج پخته 2 پیمانه
قارچ شیتاکه 300 گرم
نخود فرنگی 180 گرم
هویج 2 عدد
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سویا سس 2 تا 3 قاشق غذاخوری
سرکه برنج 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1.5 قاشق غذاخوری
سیر 1 حبه
زنجبیل له شده 1 قاشق چایخوری

Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه برنج با قارچ شیتاکه
پیاز را خرد کنید. هویج را از طول نصف کرده و هر کدام از تکه ها را با برش های طولی نازک تقسیم نمایید. ساقه های قارچ ها را ببرید و کلاهک ها را اسلایس کنید. رشته وسط غلافِ نخود فرنگی را جدا نموده و آن ها را از وسط نصف نمایید.
یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و نصف قاشق غذاخوری روغن را در آن گرم نمایید. تخم مرغ های زده شده را در آن بشکنید و تابه را بچرخانید تا تخم مرغ ها تمام سطوح آن را بپوشانند. 1 تا 2 دقیقه اجازه دهید تخم مرغ ها خود را بگیرند سپس آن ها را روی تخته آشپزی قرار دهید تا خنک شوند و تخم مرغ ها را خرد نمایید.
1 قاشق غذاخوری باقیمانده از روغن را در تابه گرم کنید و پیاز را در آن به مدت 2 تا 4 دقیقه تفت دهید. سپس هویج ها را با آن ها به مدت 4 تا 6 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر کند.
قارچ شیتاکه را به بقیه سبزیجات اضافه کنید و به مدت 2 تا 5 دقیقه آن ها را تفت دهید. نخود فرنگی ها، سیر و زنجبیل له شده را به مخلوط قارچ اضافه کنید. به حرارت دادن مواد ادامه دهید تا نخود فرنگی ها پخته شوند.
در آخر برنج پخته، سویا سس، نمک، فلفل و سرکه برنج را به سبزیجات اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید. سپس تخم مرغ های خرد شده را بیافزایید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا