طرز تهیه استیک بره با برنج زعفرانی

  • شروع کننده موضوع ~Mahya~
  • بازدیدها 91
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

~Mahya~

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/12/12
ارسالی ها
875
امتیاز واکنش
11,974
امتیاز
714
محل سکونت
یه گوشه دنیا
braised-lamb-cutlets-with-saffron-rice.jpg
 
  • پیشنهادات
  • ~Mahya~

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/12/12
    ارسالی ها
    875
    امتیاز واکنش
    11,974
    امتیاز
    714
    محل سکونت
    یه گوشه دنیا
    مواد لازم برای 4 نفر:
    1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
    12 استیک بره، پاک شده
    1 قاشق چای‌خوری زعفران
    1 پیاز قهوه‌‏ای، درشت خردشده
    1 و ½ لیوان برنج سبوس‌دار پخته نشده
    2 لیوان آب مرغ
    1 لیوان آب
    1 لیوان زیتون سبز، پر شده با گوجه‏‌های نیمه-خشک
     

    ~Mahya~

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/12/12
    ارسالی ها
    875
    امتیاز واکنش
    11,974
    امتیاز
    714
    محل سکونت
    یه گوشه دنیا
    دستورالعمل:
    فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابۀ نچسب با دمای زیاد گرم کنید. استیک‌ها را در 3 سری بپزید، هر طرف آنها را برای 2 تا 3 دقیقه (یا طبق سلیقه خود) بپزید. آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کناری بگذارید.
    زعفران را به ماهیتابه اضافه کرده و در دمای زیاد برای یک دقیقه (یا تا زمانی که رایحه آنها پخش شود) بپزید. پیاز را اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) آنها را بپزید. برنج، آب مرغ و آب را نیز اضافه کنید. به نقطۀ جوش برسانید.
    ترکیب برنج خود را درون یک ظرف طبخ 25 سانتی بریزید. استیک‌ها را در یک لایه روی آن بگذارید. آنها را با یک درپوش یا فویل سفت بپوشانید. برای 35 تا 40 دقیقه (یا تا زمانی که تمام مایع جذب شده و برنج نرم شده است) آنها را در فر بپزید.
    استیک‌‏ها را خارج بکنید. آنها را بپوشانید و گرم نگاه دارید. زیتون‌ها را به درون برنج بریزید. ادویه بزنید. با قاشق برنج را درون بشقاب‌ها ریخته و همراه با دو تکه استیک بروی آن سرو کنید. اگر می‌توانید این غذا را همراه با سالاد میل کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا