طرز تهیه سالاد استیک و مارچوبه

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای سالاد استیک و مارچوبه

گوشت راسته گوساله :500 گرم
تخم مرغ بزرگ :4 عدد
مارچوبه :500 گرم
سیر :2 حبه
پنیر پارمزان :3 قاشق غذاخوری
نان تست :4 برش
سالاد مخلوط :8 پیمانه
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
سس سویا :یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش :3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم


Please, ورود or عضویت to view URLs content!



طرز تهیه سالاد استیک و مارچوبه
فر را روی درجه حرارت متوسط گرم کنید. روغن و آبلیمو رادر یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و آن ها را کنار بگذارید.
سالاد مخلوط را در قابلمه آب پز کنید. انتهای مارچوبه ها را بزنید و به آنها بیافزایید و بگذارید به مدت 6 دقیقه بماند تا نرم شود. مارچوبه ها را با قاشق مخصوص از آن جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
تخم مرغ ها را به مدت 6-3 دقیقه آبپز کنید.
دو سمت استیک را با سیر رنده شده، سس سویا، نمک و فلفل طعم دار کنید، استیک را روی سینی گریل داخل فر قرار دهید و به مدت 4 دقیقه آن را حرارت قرار دهید، سپس آن را برگردانید تا 4 دقیقه دیگر هم بپزد، (تا زمانی که کاملاً پخته شود). سپس استیک را روی تخته برش قرار دهید و کنار بگذارید.
مارچوبه پخته و سرد شده را به قطعات 2 سانتیمتری برش دهید و همراه نان تست که در اندازه های کوچک و مربع شکل بریده شده در کاسه بریزید(می توانید برش های نان را کمی با کره تفت دهید تا خوش عطر و کرانچی شوند). سبزیجات آب پز را در 4 کاسه کم عمق تقسیم کنید و یک تخم مرغ آبپز در وسط هر کدام قرار دهید.
استیک را به برش های نازکی تقسیم کنید و اطراف تخم مرغ بچینید. بقیه سبزیجات را روی آن پخش کنید و پنیر پارمسان را نیز روی آن ها بریزید.


Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا