طرز تهیه نائنگچی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای نائنگچی

پودر تخم خردل کره ای :یک قاشق غذاخوری

آب :2 قاشق چای خوری

نمک :یک قاشق چای خوری

شکر : یک قاشق غذاخوری

سرکه سفید :2 قاشق غذاخوری

گوشت خرچنگ :140 گرم

خیار متوسط(برش های افقی باریک) :یک عدد

گلابی (بدون هسته و باریک بریده شده):یک عدد

تخم کاج و جوانه تربچه :2 قاشق غذاخوری

Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه طرز تهیه نائنگچی

1. پودر تخم خردل و آب را در کاسه کوچکی مخلوط کنید. خوب هم بزنید و 5 تا 10 دقیقه بگذارید بماند.

2. نمک، شکر و سرکه سفید را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.

3. برش های باریک گوشت خرچنگ را در مایکروویو بگذارید تا یک دقیقه بپزد. بدین ترتیب نرم می شود و رنگ آنها قرمز روشن می شود. اگر مایکروویو ندارید با یک قاشق چایخوری روغن نباتی، آنها را در تابه تفت دهید.

4. برش های هر یک از مواد را ریش ریش کنید تا باریک و اندازه هم شوند.
5. خیار، خرچنگ و گلابی را روی بشقابی بچینید و روی آنها سس خردل بریزید. تخم کاج را روی آن بپاشید و سرو کنید. هنگام کشیدن آن، تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا به هر کس به میزان مساوی از همه مواد سالاد برسد.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
147
بالا