طرز تهیه ریزوتو فارو با قارچ

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 121
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
farro-risotto-with-mushrooms.jpg


یک پیمانه از دانه‌های فارو می‌تواند 220 کالری، 2 گرم چربی،47 گرم کربوهیدرات، 5گرم فیبر و 8 گرم پروتئین برای بدن فراهم کند. همچنین این دانه‌ها دارای مقادیر مناسبی از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین A و ویتامین E بوده و سرشار از مواد معدنی همچون آهن و منیزیم است.

  • برای 6 نفر
  • زمان آماده سازی:10 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • زمان شروع تا اتمام کار: کمتر از یک ساعت
مواد لازم:
  • یک پیمانه دانه فارو (باید حداقل دو ساعت خیس بخورد)
  • دو قاشق چایخوری روغن
  • دو عدد موسیر خرد شده
  • 283 گرم قارچ خرد شده
  • یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان
  • چهار پیمانه آب سبزیجات
طرز تهیه:
1.ابتدا دانه‌های فارو را به مدت دو ساعت در آب خیس کنید . سپس از آب خارج کنید و بشویید.

2.در یک تابه‌ی بزرگ، یک قاشق چایخوری روغن را در حرارت متوسط گرم کنید و سپس موسیر، قارچ وکمی نمک به آن اضافه کنید.به مدت 10 دقیقه حرارت دهید و سپس آویشن را روی آن بریزید و کنار بگذارید.

3.در یک ماهی‌تابه‌ی متوسط، باقی مانده روغن را بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید و سپس فاروها را به آن بیفزایید . به مدت یک الی دو دقیقه بپزید .

4.در یک ظرف جداگانه، آب سبزیجات را بریزید تا آهسته به جوش بیاید .

5.فاروها را به آب سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید خوب مواد را جذب کند.

6.سپس مواد قبلی یعنی قارچ‌ها را اضافه نمایید . در نهایت پنیر پارمسان را بیفزایید .

7.می‌توانید غذای خود را با نمک و یا فلفل سرو کنید .
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
142
بالا