طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه و پفکی

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 469
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
قارچ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی خصوصا بین کودکان و نوجوانان دارد، قارچ سوخاری را می توان خیلی سریع آماده نمود و از طعم خاص و ویژه آن لـ*ـذت برد. در ادامه طرز تهیه قارچ سوخاری را به صورت مرحله به مرحله و کامل معرفی می نماییم که امیدواریم این دستور عالی و فوق العاده برای شما عزیزان نیز مفید باشد. پس تا پایان همراه ما باشید و نهایت استفاده را از این دستور پخت ببرید.



قصد داریم در این مطلب به ارائه طرز تهیه قارچ سوخاری بپردازیم که امیدواریم این دستور پخت نیز برای شما دوستان هنرمند مفید باشد.


gharch-sokhari-5.jpg




مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری :

  • قارچ : نیم کیلو
  • آرد سوخاری یا آرد سفید معمولی : یک لیوان
  • پودر سوخاری : یک لیوان
  • نمک، فلفل قرمز، آویشن : به مقدار لازم
  • تخم مرغ : دو عدد
  • پودر سیر : به مقدار لازم



طرز تهیه قارچ سوخاری :

برای داشتن قارچ پفکی خوشمزه با ظاهری زیبا نباید قارچ ها را بشویید، چون شستن باعث می شود قارچ ها همچون اسفنج، آب را جذب کنند و قارچ سوخاری شما حالت خمیری شود. نکته قابل توجه دیگر این است که بهتر است از قارچ های بسته بندی استفاده نمایید تا بهتر و سالم تر باشند.


gharch-sokhari-3.jpg



قارچ ها را با دستمال نمدار پاک کنید، سپس پوست نازک آن را با چاقوی تیز بگیرید. حال در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و با ادویه ها و پودر سر مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شوند. حال قارچ ها را داخل تخم مرغ زده و سپس به آرد سفید یا آرد سوخاری و مجدد در تخم مرغ بزنید. در پایان لازم است که قارچ ها را در پودر سوخاری بزنید و بعد در روغن داغ و شناور سرخ نمایید و سپس نوش جان کنید.


gharch-sokhari-1.jpg
gharch-sokhari-2.jpg










منبع:هنر در خانه
 

برخی موضوعات مشابه

بالا