ساندویچ قارچ وسیر

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
قارچ منبع سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم است. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلول‌ها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکال‌های آزاد در امان نگه می‌دارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا ۶۵ درصد کاهش می‌دهد. در این مطلب به شما طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر را آموزش میدهیم. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم:

  • کره:۵ قاشق سوپ‌خوری
  • سیر:۲ حبه
  • قارچ:۳۵۰ گرم
  • نان فرانسوی بزرگ: یک عدد
  • جعفری تازه: چند ساقه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
2011754_951.jpg


طرز تهیه:

۱. برای درست کردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیر‌ها را از پوست جدا و رنده یا له کنید، سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید. نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید. آخرین کار، خرد کردن جعفری است.

۲. تابه‌ای را آماده کنید و کره را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.

۳. قارچ‌ها را به سیر داغ اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود.

۴. برش‌های نان را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تست کنید.

۵. جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

۶. حالا هر کدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس بچینید و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها بریزید.
 
  • پیشنهادات
  • honey maryam

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2014/08/28
    ارسالی ها
    2,117
    امتیاز واکنش
    593
    امتیاز
    387
    محل سکونت
    تهران
    D1379420276.jpg




    موادلازم:

    * 6 قاشق سوپخوری كره مارگارین

    * 2 حبه سیر

    * 350 گرم قارچ

    * یك عدد نان فرانسوی بزرگ

    * چند ساقه جعفری تازه

    * نمك و فلفل به میزان لازم


    توضیح: مقدار مواد لازم برای 4 نفر است؛ بنابراین اگر تنها هستید، مقدار مواد را به یك چهارم كاهش دهید.
    مدت زمان آمادهسازی:10 دقیقه

    مدت زمان پخت: 10 دقیقه



    طرزتهیه:

    ـ برای درست كردن این ساندویچ، اولین مرحله، آمادهسازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا كرده و رنده یا له كنید، سپس قارچها را به صورت درشت برش بزنید.


    نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه كنید. آخرین كار، خرد كردن جعفری است؛ البته پیش از مراجعه به سبزیفروشی و خرید جعفری، سری به فریزر بزنید.


    اگر متاهل هستید، به احتمال قوی خانمتان مقداری جعفری خردشده را برای سوپها فریز كرده است؛ البته به طور قطع طعم و مزه جعفری تازه چیز دیگری است؛ به شرط آنكه بتوانید برگهای آن را ریز خرد كنید.


    اگر به استفاده از جعفری تازه اصرار دارید، برای خرد كردن جعفری از دستگاه سبزی خردكن استفاده كرده یا جعفری خرد شده را از سوپرماركت نزدیك خانه خریداری كنید.

    2 ـ تابهای آماده كنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه كرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

    3 ـ سیر داغ را به قارچها اضافه كنید و 5 دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، همزدن یادتان نرود.

    4 ـ برشهای نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میلهای فر قرار داده و به مدت 2 تا 3دقیقه تست كنید.

    5 ـ جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه كرده و با نمك و فلفل مزهدار كنید.

    حالا هر كدام از برشهای نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نانها ریخته و نوشجان كنید.


     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا