دستور پخت ساندویچ سالاد تخم مرغ

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
ساندویچ سالا
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
تخم مرغ


21-2.jpg

    • زمان آماده سازی
    • 20 دقیقه
    • برای
    • 4 نفر

    • سطح مهارت
      متوسط

  • مواد لازم برای ساندویچ سالاد تخم مرغ
    • تخم مرغ 6 عدد
    • سس مایونز یا ماست خامه ای 2 قاشق غذاخوری
    • کرفس 2 ساقه
    • شوید 1 قاشق غذاخوری
    • کاهو 5 برگ
    • نان تست 8 عدد
    • آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار لازم

ساندویچ سالا
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
تخم مرغ



طرز تهیه : ساقه کرفس را خرد کنید ، تخم مرغ ها را بپزید و پوست بکنید. سپس در میکسر همراه با نمک ، فلفل ، آبلیمو ، کرفس خرد شده و شوید خرد شده میکس کنید.



پس از ترکیب شدن مواد سس مایونز یا ماست خامه ای را به تخم مرغ های میکس شده اضافه کنید . درون نان تست کاهو قرار دهید و مخلوط تخم مرغ و سس را روی ان بگذارید و نوش جان کنید.



نکته ها : بسته به میزان غلظتی که میخواهید میتوانید مقدار ماست یا سس را کم یا زیاد کنید . بهتر است برای طعم بیشتر از شوید تازه خرد شده استفاده کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    سالاد تخم مرغ کلاسیک؛ صبحانه‌ای هـ*ـوس‌برانگیز!



    مجله قرمز:
    سالاد تخم مرغ کلاسیک یک سالاد راحت و آسان است که با وجود موادی ساده و کم بسیار خوشمزه و خوش طعم است. این ساندویچ با تخم مرغ آب پز، مایونز، سس خردل، کرفس و سبزیجات تازه درست می‌شود و بهترین پیشنهاد برای صبحانه شماست.

    سالاد تخم مرغ می‌تواند یکی از دوستان خوب شما باشد، چون بسیار سریع و آسان درست می‌شود بخصوص وقتی که وقت درست کردن پلو و خورش ندارید این سالاد، به کمک شما می‌آید و همچنین هنگامی که خسته و کوفته از سر کار بر می‌گردید، روی صندلی استراحت می‌کنید در حالی که چند تخم مرغ در حال آب پز شدن هستند و بقیه مراحل هم که آسان است.


    2022655_316.jpg


    این سالاد یک سالاد انعطاف پذیر است، چون هر کسی می‌تواند آن را بنا بر سلیقه خود درست کند، اما همین چند ماده تشکیل دهنده که ما استفاده می‌کنیم برای داشتن طعمی عالی کافی است. البته اگر بخواهید می‌توانید از ترشی تخم مرغ هم استفاده کنید اگر چه من استفاده نکردم، اما امتحانش با خودتان است. این سالاد مزه‌ای شبیه ساندویچ تخم مرغ پخته است می‌توانید همین سالاد را با نان ساندویچ کلاسیک یا هر نوع نان ساندویچی که دوست دارید، استفاده کنید. این احتمالا شما را یاد ساندویچ‌های تخم مرغ کودکی بیندازد که مادرتان برای تغذیه مدرسه دستتان می‌داد و از این لحاظ یادآور خاطرات دوران کودکی است.


    مواد تشکیل دهنده سالاد تخم مرغ چه هستند؟


    • تخم مرغ بزرگ: من توصیه می‌کنم از تخم مرغ محلی و ارگانیک استفاده کنید. آن‌ها مزه بهتری دارند.
    • مایونز: اگر از مایونز پرچرب استفاده کنید خیلی خامه‌ای و خوشمزه خواهد شد.
    • سس خردل: این سس به میزان کمی استفاده می‌شود و کمی به سالاد طعم می‌دهد.
    • لیموی تازه: این ماده سالاد شما را روشن می‌کند. در حالت معمول از آن استفاده نمی‌ود، اما برای این سالاد طعم خوبی به آن می‌دهد.
    • کرفس: این سبزی در تضاد با تخم مرغ‌های نرم بافتی کامل ایجاد می‌کند.
    • پیازچه: من استفاده از پیازچه را ترجیح می‌دهم، چون هم طعم بهتری دارد و هم از لحاظ تندی ملایمتر از پیاز سفید یا قرمز است.
    • جعفری تازه: این سبزی خوش عطر طعم عالی ایجاد می‌کند. سالاد تخم مرغ شما گیاهی‌تر و بیشتر به طبیعت نزدیک می‌شود.
    • پاپریکا: این مورد اختیاری است من معمولا از آن استفاده نمی‌کنم، اما این یک طعم دیگر به مواد اضافه می‌کند.
    • نمک و فلفل: این مورد هم مثل همیشه برای طعم دهی استفاده می‌شود.

    مواد لازم برای سالاد تخم مرغ


    • تخم مرغ: ۲ عدد
    • سس مایونز: ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
    • سس خردل: ۱/۲ قاشق چایخوری
    • آب لیمو: ۳/۴ قاشق چایخوری
    • کرفس: ۱/۴ شاخه
    • پیازچه: ۱ قاشق غذاخوری
    • جعفری: ۱ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل

    2022649_702.jpg


    طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک


    ۱. ابتدا تخم مرغ‌ها را بزپید. شما می‌توانید آن‌ها را بخارپز کرده یا خوب بجوشانید (من روش بخارپز را ترجیح می‌دهم).


    ۲. در روش بخار پز یک ماهیتابه گود را به ارتفاع یک اینچ از آب پر کنید. یک سبد بخارپزی را در ماهیتابه قرار دهید. آب باید تا نزدیکی سبد باشد نه اینکه با آن در تماس باشد. آب را روی حرارت متوسط به زیاد به جوش برسانید. با دقت تمام تخم مرغ‌ها را با استفاده از انبر روی سبد بگذارید. حرارت را کاهش دهید. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید تخم مرغ‌ها تا زمان پخت کامل، بخارپز شوند یعنی حدود ۱۲ دقیقه تا ۱۵ دقیقه.


    2022650_263.jpg


    ۳. روش جوشاندن: تخم مرغ‌ها در یک قابلمه بگذارید روی آن‌ها را با آب به ارتفاع حدود ۵ سانتی متر بپوشانید. آب را روی حرارت بالا به جوش برسانید بعد بگذارید تخم مرغ‌ها حدود ۶ تا ۷ دقیقه بجوشند.


    ۴. تخم مرغ‌ها را از قابلمه یا ظرف بخارپز برداید و در یک کاسه آب یخ بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید بمانند به این ترتیب پختن آن‌ها متوقف می‌شود و به حد کافی خنک می‌شوند. پوست تخم مرغ‌ها را بکنید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند.


    ۵. در یک کاسه بزرگ سس مایونز، لیمو، سس خردل، کرفس، پیازچه، جعفری را ریخته ریخته و هم بزنید، سپس نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد.


    2022651_326.jpg


    ۶. تخم مرغ‌ها را ریز خرد کنید سپس به مخلوط کاسه اضافه کنید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید و بهم بزنید.


    2022652_218.jpg


    ۷. در صورت دلخواه آن را با نان و پاپریکا سرو کنید.


    2022654_148.jpg


    جایگزین‌های متداول


    افزودن گیاهان معطری همچون شوید یا ترخون در عوض جعفری.


    استفاده از پودر خردل به جای سس خردل در صورتی که سس خردل دوست ندارید.


    فلفل کاین را برای طعمی تند و ایجاد رنگ استفاده کنید.


    استفاده از پاپریکای دودی در عوض پاپریکای شیرین.


    استفاده از مایونز کم چرب یا ماست یونانی در عوض مایونز پرچرب.


    جایگزین کردن برگ سیر به جای پیازچه در این صورت شما تنها به یک ۱/۴ مقدار پیازچه نیاز دارید، چون اگر زیاد شود خیلی طعم سیر زیاد می‌شود.


    بهترین نان برای ساندویچ تخم مرغی شما کدام است؟


    2022653_205.jpg


    • نان تازه پخته شده: این یک سالاد تخم مرغی است بنابراین نیازمند یک نان خوب و مستحکم است. من از نان‌های حجیم خانگی استفاده می‌کنم.
    • کروسان: این نان کره‌ای به هنگام تعطیلات و برای استفاده با سالاد برای میان وعده عالی است.
    • نان خمیرترش: نان خمیرترش طعم بیشتری به سالاد شما می‌دهد شما می‌توانید هم از نوع حجیم و هم نوع مسطح استفاده کنید.
    • نان چند غله (در تصویر بالا): من عاشق این نان هستم، چون هم خوش طعم است و هم به خاطر رویه پر از تخمه و غله ظاهر زیبایی هم دارد.
    • نان باگل تست شده: برای استفاده از این نان باید تنها یک نیمه نان را استفاده کرد.

    ایده‌هایی برای مواد همراه ساندویچ سالاد تخم مرغسالاد تخم مرغ


    • افزودن برش‌های آووکادو.
    • استفاده از کاهو‌های رنگی برای لایه بندی ساندویچ
    • تزئین با ترشی پیاز
    • افزودن مقداری تربچه برش زده
    • استفاده از گوجه تازه ورقه شده

    می‌توان سالاد تخم مرغ را نگه داشت؟


    بله. شما می‌توانید آن را درست کنید و بعدا سرو کنید، اما باید حتما در یخچال نگهداری شود.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    ساندویچ سالاد تخم‌مرغ بدون مایونز
    ساندویچ سالاد تخم مرغ یکی از ساندویچ‌های پر پروتئین، مقوی و خامه‌ای است که با وجود همراهی با سبزیجات بسیار هم پر خاصیت است. این ساندویچ مغذی و سیر کننده برای افرادی که سرکار می‌روند و بخصوص اهل کار‌های سخت مثل ساختمان سازی هستند، از همه مفیدتر است، چون هم سیر کننده است و هم انرژی آن‌ها را برای ساعت‌های طولانی تامین می‌کند.

    بهترین ساندویچ سالاد تخم مرغ بدون مایونز

    ساندویچ‌های مقوی خانگی بهترین غذا‌ها برای بچه‌های مدرسه‌ای و افراد شاغل است. حتی خانم‌های خانه‌داری که برای یک روز پرکار و خانه تکانی برنامه ریزی می‌کنند می‌توانند در زمانی کوتاه این ساندویچ را درست کنند و به کار‌های روزمره‌شان برسند. این ساندویچ سالاد تخم مرغ حاوی سبزیجات تازه و متنوع است. اگر می‌خواهید یک سالاد با قطعات درشت و کمی هم سفت داشته باشید می‌توانید از اسفناج جوان یا همان بیبی اسفناج استفاده کنید. بیبی اسفناج با اسفناج معمولی کمی متفاوت است و در واقع گونه متفاوتی است، اما شما می‌توانید از اسفناج‌های جوان مخصوص سبزی خوردن هم استفاده کنید. نیازی نیست که حتما از اسفناج استفاده کنید بلکه هر سبزی که در دسترس شماست، مناسب این سالاد است.
    اگر اهل جنوب باشید این روز‌ها زمین کمی سبز شده و تا یکی دو ماه دیگر هم بسیار سرسبزتر از این خواهد شد. یکی از سبزی‌هایی که در این منطقه از کشورمان در میان باغچه‌ها رشد می‌کند، منداب است. این گیاه خودرو و پر خاصیت را می‌توان در بسیاری از سالاد‌ها و ساندویچ‌ها استفاده کرد. منداب حاوی اسید فولیک، ویتامین A، ویتامین K و ویتامین C است. این گیاه محافظ قلب و حاوی مواد ضد سرطان است که ابتلا به سرطان ریه و روده بزرگ را کاهش می‌دهد. اگر در خانه‌تان باغچه دارید به دنبال گیاهی شبیه به برگ تربچه باشید.
    میکروگرین یا ریزسبزی‌ها یکی دیگر از بخش‌های عالی این سالاد است. میکروگرین که من در بخش مواد لازم آن‌ها را جوانه سبزیجات اطلاق کردم در واقع سبزیجات بسیار ریز و کوچکی هستند که در چند روز اولیه رشد سبزی‌ها چیده و مورد استفاده قرار می‌گیرند. این میکروگرین‌ها بسیار لطیف و آبدار هستند. میکروگرین انواع مختلفی دارد. شما می‌توانید انواع سبزی‌های خوردنی ریز و انواع گیاهانی مثل بروکسل، بروکلی، کیل، شبدر، یونجه، شاهی آبی، خردل، کورن سالاد و سبزیحات سالاد میکس را استفاده کنید. سبزی خردل هم جزو گیاهان خودرو در کشور ما بخصوص در منطقه جنوب کشور است.
    بهترین ساندویچ سالاد تخم مرغ بدون مایونز

    مهم‌ترین ماده تشکیل دهنده در این غذا، تخم مرغ است. برای سالاد تخم مرغ باید از تخم مرغ آب‌پزی که خوب پخته شده و زرده آن کاملا پخته شده باشد، استفاده کنید. بهتر است از تخم مرغ‌های بزرگ استفاده کنید و ابتدا آن‌ها را خارج از یخچال بگذارید. تخم مرغ‌ها را با یک قاشق داخل آب جوش نگه دارید سپس بگذارید به مدت ۱۲ دقیقه بجوشند تا کامل پخته شوند. بعد از پختن، آب داغ را فورا ریخته، تخم مرغ‌ها را بگذارید داخل قابلمه بمانند و مقداری آب سرد روی تخم مرغ‌ها بریزید. بعد از یک دقیقه آب گرم خواهد شد بنابراین آب را ریخته و یک بار دیگر آب سرد بریزید. به این روش تخم مرغ شما بطور کامل از پوستش جدا خواهد شد و برای سالاد تخم مرغ مناسب است.
    مواد لازم
    سالاد تخم مرغ

    • تخم مرغ: ۴ عدد
    • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه (۶۰ گرم)
    • آب لیمو: ۱ قاشق چایخوری
    • سس خردل: ۲ قاشق چایخوری
    • پیاز کوهی یا موسر: ۱ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده
    • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    مواد همراه ساندویچ
    • برش نان
    • اسفناج جوان (یا مانداب، شاهی آبی، سالاد کورن)
    • جوانه سبزی (میکروگرین) مثل یونجه، خردل یا جوانه تربچه
    • پیاز کوهی ریز خرد شده یا برگ موسیر
    بهترین ساندویچ سالاد تخم مرغ بدون مایونز

    طرز تهیه

    ۱. یک قابلمه آب را روی گاز گذاشته تا آب بجوشد. تخم مرغ را به آرامی با یک قاشق داخل آب بگذارید. تخم مرغ‌ها را به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. وقتی زمان پختن به سر آمد، فورا آب داغ را دور بریزید و بگذارید تخم مرغ‌ها داخل قابلمه یا ماهیتابه بمانند. قابلمه را با آب سرد پر کنید. بعد از یک دقیقه، آب گرم خواهد شد. آب را بریزید و دوباره آّب سرد اضافه کنید. بگذارید تخم مرغ ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شوند.
    ۲. تخم مرغ‌ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
    بهترین ساندویچ سالاد تخم مرغ بدون مایونز

    ۳. خامه ترش، اب لیمو، خردل و برگ موسیر را داخل یک کاسه مخلوط کنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ خرد شده و نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط کنید.
    بهترین ساندویچ سالاد تخم مرغ بدون مایونز

    ۴. یک برش نان داخل بشقاب بگذارید، اسفناج را روی برش نان گذاشته سپس مقداری سالاد تخم مرغ روی آن بریزید. روی آن هم میکروگرین و برگ موسیر خرد شده ریخته و در نهایت برش دیگر نان را بگذارید و لـ*ـذت ببرید.
    بهترین ساندویچ سالاد تخم مرغ بدون مایونز

    نکات مهم
    • برای این نان از نان ساندویچ برش زده یا همان نان تست ساده و یا نان با تخم آفتابگردان استفاده کنید.
    منبع: lilvienna
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا