پژوهشگران ادعا می کنند گوشتی که زیاد پخته شده باشد خطر ابتلا بهسرطان مثانه را تشدید می کند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است، خوردن مکرر گوشت، به ویژه گوشتی که در دمای بالا، زیاد پخته شده باشد، احتمال ابتلا به این سرطان را افزایش می دهد.
وی می گوید؛ ما در این مطالعات بررسی کردیم که مصرف گوشت چه تاثیری می تواند روی خطر ابتلا به سرطان مثانهداشته باشد و تفاوت های ژنتیکی چه نقشی در این زمینه ایفا می کنند.
محققان تاکید می کنند که ترکیبات سرطان زای HCA زمانی شکل می گیرند که گوشت های ماهیچه ای مثل گوشت لخم گوساله، مرغ وماهی روی حرارت بالا طبخ شوند. این ترکیبات در اثر تعامل بین اسیدهای آمینه که اساس تشکیل پروتئین ها هستند، تولید می شوند.
این پژوهش طی یک دوره 12 ساله و روی 884 بیمار مبتلا به سرطان مثانه و 878 فرد سالم انجام گرفته است.
اگر می خواهید با پزشک سایت مشورت کنید، اینجا کلیک کنید.
[h=4][/h]