خواص خوراکی‌ها پختن زیاد گوشت مُضر است

  • شروع کننده موضوع فرشته
  • بازدیدها 163
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

فرشته

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/02/21
ارسالی ها
266
امتیاز واکنش
94
امتیاز
0
پژوهشگران ادعا می کنند گوشتی که زیاد پخته شده باشد خطر ابتلا بهسرطان مثانه را تشدید می کند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است، خوردن مکرر گوشت، به ویژه گوشتی که در دمای بالا، زیاد پخته شده باشد، احتمال ابتلا به این سرطان را افزایش می دهد.
جی لین متخصص و استادیار دپارتمان اپیدمیولوژی اندرسون در آمریکا در این باره خاطر نشان کرد: این تحقیقات به خوبی نشان داده
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
که پختن زیاد گوشت در حرارت زیاد سبب تولید ترکیبات سرطان زایی موسوم به HCA ها (Heterocyclic Amines ) می شود.
وی می گوید؛ ما در این مطالعات بررسی کردیم که مصرف گوشت چه تاثیری می تواند روی خطر ابتلا به سرطان مثانهداشته باشد و تفاوت های ژنتیکی چه نقشی در این زمینه ایفا می کنند.
132509925518026854175801501574924511817.jpg
محققان تاکید می کنند که ترکیبات سرطان زای HCA زمانی شکل می گیرند که گوشت های ماهیچه ای مثل گوشت لخم گوساله، مرغ وماهی روی حرارت بالا طبخ شوند. این ترکیبات در اثر تعامل بین اسیدهای آمینه که اساس تشکیل پروتئین ها هستند، تولید می شوند.
در مطالعات قبلی نیز 17 نوع HCA شناسایی شده
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
که ممکن است در بروز سرطان نقش داشته باشند.
این پژوهش طی یک دوره 12 ساله و روی 884 بیمار مبتلا به سرطان مثانه و 878 فرد سالم انجام گرفته است.
اگر می خواهید با پزشک سایت مشورت کنید، اینجا کلیک کنید.
برای شرکت در بحث های
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
سایت مرتبط با بهداشت و سلامت،
اینجا کلیک کنید.
[h=4][/h]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا