پختن ته چین مرغ در ماهیتابه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 136
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ABC.jpg

مدآنلاین: عاشقان ته چین بشتابید که طرز تهیه تهچین را این بار بدون فر میخواهیم به شما آموزش دهیم. ته چین طرفداران خیلی خیلی زیادی دارد، اما درست کردن آن در فر برای بعضیها سخت است. به همین دلیل خواستیم کار شما را راحت کنیم.

مواد لازم
- برنج 5 پیمانه
- سـ*ـینه مرغ 2 عدد
- ماست (پرچرب) 2 پیمانه
- تخم مرغ 5 عدد
- روغن 1/2 پیمانه
- زعفران مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
12.jpg

- مرغ را با ادویه کم میپزیم بطوری که بعد از پختن فقط یک استکان آب داشته باشد. بعد از پخت استخوانهای مرغ را جدا میکنیم.- زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم. ماست را بهم میزنیم . نیمی از زعفران حل شده در آب جوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ در ماست میریزیم و بهم میزنیم . گوشت مرغ ریش شده (درشت ریش کنید) را در ماست میخوابانیم.- بهتر است از یک روز قبل مواد را در ماست بخوابانید.- پلو را آبکش میکنیم. ته یک ظرف نسوز دو عدد زرده تخم مرغ، نصف روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت مرغ را در آن خواباندهایم میریزیم. سه چهار کفگیر برنج در ماهیتابه ریخته و مایه را با برنج خوب مخلوط میکنیم و ته ظرف را با پشت قاشق حسابی صاف میکنیم.

- مقداری مرغ روی برنج میچینیم(تقریبا همه طرف را پر کند). باز سه چهار کفگیر برنج و دوباره از گوشت مرغ روی برنج میریزیم. در هر مرحله با پشت قاشق صاف میکنیم و فشار میدهیم تا تخت شود.

- در آخر آب گوشت مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آب کرده و بقیه ماستی که در ظرف باقیمانده را مخلوط میکنیم و این مایه را روی سطح برنج میریزیم.(ممکن است کمی آب زیاد شود اما هین آب اجازه میدهد تا پلو نسوزد و بافت نرمی پیدا کند)

- در ماهیتابه را با دمکنی میپوشانیم و اول بمدت 5 دقیقه با حرارت زیاد بعد از آن یک ساعت و نیم الی دو ساعت با حرارت کم، به همراه شعله پخشکن میگذاریم تا دم بکشد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا