- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مواد لازم
- برنج 5 پیمانه
- سـ*ـینه مرغ 2 عدد
- ماست (پرچرب) 2 پیمانه
- تخم مرغ 5 عدد
- روغن 1/2 پیمانه
- زعفران مقدار لازم - نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
- مقداری مرغ روی برنج میچینیم(تقریبا همه طرف را پر کند). باز سه چهار کفگیر برنج و دوباره از گوشت مرغ روی برنج میریزیم. در هر مرحله با پشت قاشق صاف میکنیم و فشار میدهیم تا تخت شود.
- در آخر آب گوشت مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آب کرده و بقیه ماستی که در ظرف باقیمانده را مخلوط میکنیم و این مایه را روی سطح برنج میریزیم.(ممکن است کمی آب زیاد شود اما هین آب اجازه میدهد تا پلو نسوزد و بافت نرمی پیدا کند)
- در ماهیتابه را با دمکنی میپوشانیم و اول بمدت 5 دقیقه با حرارت زیاد بعد از آن یک ساعت و نیم الی دو ساعت با حرارت کم، به همراه شعله پخشکن میگذاریم تا دم بکشد.