آموزش تیه ته چین شوید باقلا بامرغ

  • شروع کننده موضوع maryam.sh
  • بازدیدها 168
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

maryam.sh

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/14
ارسالی ها
1,200
امتیاز واکنش
15,472
امتیاز
696
محل سکونت
..
مواد لازم برای طرز تهیه ته‌چین:

برنج ۲پیمانه

زرده تخم مرغ ۲عدد

ماست یک پیمانه

زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری

باقلا پخته ۱پیمانه

شویدخشک ۱/۲پیمانه

سـ*ـینه مرغ پخته شده یک عدد کامل

روغن به میزان لازم

نمک به میزان لازم

پیاز سرخ شده ۲عدد

کره به میزان دلخواه

کشمش برای تزیین به دلخواه

طرز تهیه ته چین:

۱)ابتدا برنج را آبکش کنید

۲)یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست ،نمک،زعفران و زرده تخم‌مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

۳)سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تا تمام برنج با مواد مخلوط شود.

۴)در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید.

۵) حالا قابلمه‌ایی را انتخاب کنید که ته‌چین راحت از داخل آن برگردد.

۶)مقداری روغن کف قابلمه بریزید،نصف پلو را درون قابلمه بریزید،سپس مرغ را بریزید وسپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید.

۷)چند تکه کره روی پلو بگذارید.

۸)قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم بکشد.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ته چین شوید باقالی یکی از آن دست ته چین هایی است که کلی طرفدار پرو پاقرض دارد و به اندازه باقالی پلو خوشمزه و مجلسی با دستور پختی آسان تر. در ادامه با طرز تهیه ان بیشتر آشنا خواهید شد همراه ما باشید.

    مواد لازم:

    • برنج ۲ پیمانه
    • تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
    • ماست‏ ۱ پیمانه
    • زعفران دم کرده ۶ قاشق سوپ خوری
    • باقلا پخته ۱ پیمانه
    • شوید خشک ۱/۲ پیمانه
    • سـ*ـینه مرغ پخته ۱ عدد
    • پیاز سرخ شده ۲ عدد
    • نمک و روغن به مقدار لازم
    • کره به مقدار لازم
    1692180_724.jpg

    طرز تهیه

    1. برنج را از ۲-۱ ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس داخل سبدی بریزید.

    2. در یک ظرف مناسب ماست، زعفران، زرده های تخم مرغ و به میزان لازم نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه برنج آغشته به مواد شود. در یک ظرف دیگر مرغ را خرد کنید. پیازداغ، باقلا و شوید را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

    3. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید که ته چین به راحتی از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید. حالا باید نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را بریزید. بعد بقیه مخلوط برنج را بریزید و خوب پخش کنید تا مخلوط مرغ را بپوشاند. با پشت قاشق ته چین را کمی فشرده کنید. در انتها چند تکه کره روی ته چین بگذارید.قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا ته چین با شعله کم دم بکشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید، ته چین را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا