- عضویت
- 2021/01/14
- ارسالی ها
- 1,912
- امتیاز واکنش
- 1,416
- امتیاز
- 467
#خامه_صبحانه_فرم_گرفته
✳️مواد لازم:
خامه صبحانه ۱ عدد ( وزن این خامه ها ۲۵۰ سی سی هست )
شکر ۶۰ گرم
وانیل (شکری) نصف ق م
✳️طرز تهیه :
* برای درست کردن این خامه ابتدا باید خامه رو شیرین کنیم ، برای اینکار خامه رو در ظرفی می ریزیم .
🔴نکته : قبل از شروع بکار، حتما خامه رو ۳-۲ ساعت در یخچال قرار بدین .
🔴 نکته : اگه خامه آب داشت ، حتما آب اونو دور بریزید .
* شکر رو اضافه کنید .
🔴 نکته : شکری که برای این خامه استفاده می کنید از نوع دانه ریز باشه.
* با قاشق اونا رو مخلوط کنید ، زیاد هم نزنید فقط درحد مخلوط شدن . بیشتر از ۴۰-۳۰ ثانیه طول نکشه .
* بعد در ظرف رو بذارید و خامه رو بذارید توی فریزر . این خامه رو می تونید تا زمان انقضای خامه نگهداری کنید و هر وقت خواستید فرمش بدین .
* اجازه بدین خامه کاملا یخ بزنه .
* از فریزر در بیارید و بذارید کمی شل بشه . در همین حین به یه ظرف فلزی منتقل کنید ( من برای این منظور یه کاسه استیل دارم ) .
* هر وقت بافتش تقریبا مثل بستنی شد(یا زمانی که پره ها داخل خامه فرو رفتن ) می تونید فرمش بدین .
* از این به بعد در زمانهای مختلف عکس انداختم تا شکل خامه ، بافت و حجم اون رو ببینید .
* تا زمانیکه خامه به این شکل در بیاد با سرعت پایین هم بزنید و از این به بعد با سرعت زیاد .
* در مراحل آخر وانیل اضافه کنید
* همونطوریکه می بینید کم کم جای پره های همزن روی خامه می مونه .
* و اینهم خامه فرم گرفته …
@shirini100
✳️یه فوت کوزه گری :
استفاده از ظرف استیل این مزیت رو داره که بتونید زمان فرم گرفتن رو تشخیص بدین . معمولا برای فرم گرفتن خامه کسی نمی تونه به شما بگه چند دقیقه طول می کشه چون همزنها فرق می کنه و حتی بسته به تابستون و زمستون و نوع خامه ممکنه زمانهای مختلفی رو تجربه کنید.
ولی استفاده از ظرف استیل این کمک رو می کنه که شما بتونید زمان فرم گرفتن خامه رو متوجه بشید .
اوایل هم زدن بدنه کاسه استیل شما بخاطر دمای خامه ، به صورت برفکی هست .
* و بمرور که خامه رو هم می زنید این برفک از بین می ره و تبدیل به شبنم می شه . هر وقت این شبنم ها کل کاسه رو گرفتن بدونید که خامه شما کم کم داره آماده می شه، معمولا بعد از این حالت بیشتر از ۵ دقیقه دیگه کار نداره .
🔴نکته : برای اینکه پیشاپیش سوالات شما رو جواب داده باشم : من برای هم زدن این خامه، یخ زیر کاسه قرار ندادم .
* این هم بعد از ۵ دقیقه در هوای گرم (خرداد ماه) که ببینید زیاد تغییر فرم نمی ده.
✳️مواد لازم:
خامه صبحانه ۱ عدد ( وزن این خامه ها ۲۵۰ سی سی هست )
شکر ۶۰ گرم
وانیل (شکری) نصف ق م
✳️طرز تهیه :
* برای درست کردن این خامه ابتدا باید خامه رو شیرین کنیم ، برای اینکار خامه رو در ظرفی می ریزیم .
🔴نکته : قبل از شروع بکار، حتما خامه رو ۳-۲ ساعت در یخچال قرار بدین .
🔴 نکته : اگه خامه آب داشت ، حتما آب اونو دور بریزید .
* شکر رو اضافه کنید .
🔴 نکته : شکری که برای این خامه استفاده می کنید از نوع دانه ریز باشه.
* با قاشق اونا رو مخلوط کنید ، زیاد هم نزنید فقط درحد مخلوط شدن . بیشتر از ۴۰-۳۰ ثانیه طول نکشه .
* بعد در ظرف رو بذارید و خامه رو بذارید توی فریزر . این خامه رو می تونید تا زمان انقضای خامه نگهداری کنید و هر وقت خواستید فرمش بدین .
* اجازه بدین خامه کاملا یخ بزنه .
* از فریزر در بیارید و بذارید کمی شل بشه . در همین حین به یه ظرف فلزی منتقل کنید ( من برای این منظور یه کاسه استیل دارم ) .
* هر وقت بافتش تقریبا مثل بستنی شد(یا زمانی که پره ها داخل خامه فرو رفتن ) می تونید فرمش بدین .
* از این به بعد در زمانهای مختلف عکس انداختم تا شکل خامه ، بافت و حجم اون رو ببینید .
* تا زمانیکه خامه به این شکل در بیاد با سرعت پایین هم بزنید و از این به بعد با سرعت زیاد .
* در مراحل آخر وانیل اضافه کنید
* همونطوریکه می بینید کم کم جای پره های همزن روی خامه می مونه .
* و اینهم خامه فرم گرفته …
@shirini100
✳️یه فوت کوزه گری :
استفاده از ظرف استیل این مزیت رو داره که بتونید زمان فرم گرفتن رو تشخیص بدین . معمولا برای فرم گرفتن خامه کسی نمی تونه به شما بگه چند دقیقه طول می کشه چون همزنها فرق می کنه و حتی بسته به تابستون و زمستون و نوع خامه ممکنه زمانهای مختلفی رو تجربه کنید.
ولی استفاده از ظرف استیل این کمک رو می کنه که شما بتونید زمان فرم گرفتن خامه رو متوجه بشید .
اوایل هم زدن بدنه کاسه استیل شما بخاطر دمای خامه ، به صورت برفکی هست .
* و بمرور که خامه رو هم می زنید این برفک از بین می ره و تبدیل به شبنم می شه . هر وقت این شبنم ها کل کاسه رو گرفتن بدونید که خامه شما کم کم داره آماده می شه، معمولا بعد از این حالت بیشتر از ۵ دقیقه دیگه کار نداره .
🔴نکته : برای اینکه پیشاپیش سوالات شما رو جواب داده باشم : من برای هم زدن این خامه، یخ زیر کاسه قرار ندادم .
* این هم بعد از ۵ دقیقه در هوای گرم (خرداد ماه) که ببینید زیاد تغییر فرم نمی ده.