طرز تهیه خاگینه گل محمدی با دستور ساده

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
خاگینه نوعی خوراک ایرانی است که به عنوان دسر نیز سرو می‌ شود این خوراک است که در طعم و ترکیب های مختلف تهیه می شود بین مردم آذربایجان رواج دارد



مواد لازم


● تخم مرغ 5 عدد

● پودر گل محمدي 5 قاشق سوپ خوری

● آرد 2 قاشق سوپ خوری

● بكينگ پودر 1 قاشق مربا خوری

● وانيل 1 قاشق چای خوری

● پودر گردو 2 قاشق غذاخوری



مواد لازم براي شهد


● شكر 2 ليوان

● آب 1 ليوان

● گلاب نصف ليوان

● زعفران دمكرده 2 قاشق غذاخوری

● رنگ خوراكي قرمز 1 قطره



Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه


ابتدا شهد را آماده ميكنيم ميزاريم تا خنك شود = شكر و آب را باهم مخلوط كرده ميزاريم رو حرارت تا بجوش بياد بعد از بجوش امدن گلاب و زعفران را اضافه كرده ميزاريم 10 دقیيقه بجوشه بعد از رو حرارت برداشته رنگ خوراكي را اضافه ميكنيم ميزاريم خنك بشود



تخم مرغ ها رو داخل ظرفي ريخته با همزن ميزنيم تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد به تدريج پودر گل محمدي، آرد، بكينگ پودر و وانيل را اضافه كرده و هم زده در آخر پودر گردو را اضافه ميكنيم



داخل ماهيتابه كمی روغن ريخته ميزاريم روي حرارت بعد مواد را داخل ماهيتابه ريخته در ظرف را گزاشته تا پخته بشه بعد برميگردونيم طرف ديگه رو تا پخته بشه بعد از اينكه پخته شد خاگينه داغ هست شربت را اصافه كرده و اجازه ميد هيم تا شربت كاملا جذب خاگينه بشه بعد داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه چون خاگينه خنك ميچسبه بعد برش زده و سرو مينماييم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا