طرز تهیه شیره خرمالو و خواص آن

  • شروع کننده موضوع AMIN.M
  • بازدیدها 223
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

AMIN.M

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/10
ارسالی ها
195
امتیاز واکنش
1,635
امتیاز
346
محل سکونت
بــوشـہر
طرز تهیه شیره خرمالو
برای تهیه شیره خرمالو به تنها ماده اولیه‌ای که نیاز دارید، خرمالو‌های رسیده، سالم و شیرین است. آماده سازی شیره خرمالو ممکن است چند روز زمان نیاز داشته باشد. اگر خرمالوی رسیده در دسترس ندارید، به مدت چند روز میوه‌ها را در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا کاملا نرم شوند. اگر خرمالو کاملا شیرین نباشد و به اصطلاح طعم گس داشته باشد، دوشاب خوش طعم نخواهد بود. وقتی خرمالوها آماده شدند، به شیوه زیر عمل کنید.

184432_376.jpg


  1. ابتدا خرمالوها را همراه با مقداری آب ولرم روی حرارت بگذارید تا هسته آنها جدا شود و حالتی شبیه فرنی پیدا کند.
  2. سپس آن‌ها را در یک کیسه پارچه‌ای بریزید. جنس کیسه بایداز پارچه نخی باشد.
  3. کیسه پارچه‌ای را آویزان کنید و یک ظرف را زیر آن قرار دهید. صبر کنید تا شیره خرمالو کاملاگرفته شود.
  4. تفاله‌ها را دور بریزید و شیره را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. به غلظت رسیدن شیره خرمالو ممکن است چندین ساعت به طول انجامد.
طرز تهیه شیره خرمالو چندان راحت نیست و به زمان زیادی نیز احتیاج دارد، اما خواص بی نظیر آن می‌تواند این سختی را جبران کند.

چند نکته:
  • توجه داشته باشید که اگر خرمالو نرسیده باشد و شما نیز صبر نکنید تا کاملا حالت گس بودن آن‌ها از بین برود، شیره که در نهایت تهیه می‌کنید، نه تنها طعم خوبی ندارد، بلکه گاهی حتی قابل خوردن نیز نخواهد بود.
  • در هیچکدام از مراحل پخت، حرارت شعله اجاق گاز را زیاد نکنید. اینکار باعث می‌شود که شیره ته گرفته و بوی سوختگی بگیرد.
184433_662.jpg


خرمالو میوه‌ای با خواص بی نظیر و بسیار است. ویتامین‌های B۱ ،B۲ و B۳ دشمن ریزش مو بوده و به سلامتی مو‌های شما کمک شایانی می‌کند. ویتامین C. موجود در آن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و مانع از سرماخوردگی در فصول سرد سال می‌شود. علاوه بر تمام این مواد مغذی، خرمالو حاوی مقادیری از ویتامین A، کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر و آهن نیز است. به علاوه خرمالو دارای دو آنتی اکسیدان کاروتن و کیلوپن است که ریسک ابتلا به بیمار‌های قلب و عروقی و بعضی از سرطان‌ها را کاهش می‌دهد. اگر به فکر سلامت پوست و موی خود هستید، از این ماده غذایی نباید غافل شوید. خواص خرمالو به حدی شگفت انگیز است که در طب سنتی از آن به عنوان دارو برای بیماری‌هایی مانند سنگ کلیه و مثانه و یبوست استفاده می‌شود. شیره خرمالو طبع گرمی دارد و می‌تواند بدن را از اسیدی شدن حفظ کند.

در کنار تمام مزایای ذکر شده برای این ماده غذایی، باید توجه داشته باشید که خرمالو از قند نسبتا بالایی برخوردار است. در طرز تهیه شیره خرمالو، این میوه در چند مرحله حرارت می‌بیند، بنابراین شیره نهایی از قند بیشتری برخوردار است. اگر رژیم کاهش وزن دارید یا مبتلا به دیابت هستید، بدون مشورت با پزشک خود از این ماده غذایی استفاده نکنید. اکنون که طرز تهیه شیره خرمالو را فراگرفته‌اید می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید و در تمام طول سال از خواص بی نظیر این ماده غذایی بهره‌مند شوید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا