طرز تهیه شیره خرما در خانه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 196
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] در این مطلب طرز تهیه شیره خرما را به شما آموزش می دهیم. اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • خرمای بدون هسته و کلاهک
  • آب جوش:به مقدار وزن خرما
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
984350_255.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9-در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکات:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3- اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-این شیره را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته می توانید تا یک سال نگه دارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا