- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] در این مطلب طرز تهیه شیره خرما را به شما آموزش می دهیم. اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- خرمای بدون هسته و کلاهک
- آب جوش:به مقدار وزن خرما
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7-دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]8-حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]9-در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نکات:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] 1-بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3- اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] 4-این شیره را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته می توانید تا یک سال نگه دارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] 5-ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد.
[/BCOLOR]