#پودینگ_شیره_انگور
مواد لازم:
1⃣ شیر محلی 4 پیمانه
2⃣ شیره انگور یک پیمانه سر خالی
3⃣ تخم مرغ محلی یک عدد
4⃣ آرد گندم سبوس دار یک و نیم قاشق غذا خوری
5⃣ نشاسته گندم 2 قاشق غذاخوری
6⃣ گرد هل 1 قاشق چای خوری
7⃣ خامه محلی 100 گرم
8⃣ کره محلی 1 قاشق غذاخوری
______________________________
طرز تهیه:
کره محلی و آرد را در ظرفی تفت داده و در ظرف دیگر، شیر، تخم مرغ، نشاسته و شیره انگور را با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید و سپس آرد تفت داده را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا بپزد و قوام بیاید.
زمان غلیظ شدن، گرد هل را اضافه نمایید و هم بزنید تا سرد شود پس از آن خامه گرم را به آن اضافه نمایید. سپس داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را با مغز و هر چیزی که دوست دارید، تزیین نمایید.
اکنون پودینگ شیره انگور ما آماده است..
نوش جان
مواد لازم:
1⃣ شیر محلی 4 پیمانه
2⃣ شیره انگور یک پیمانه سر خالی
3⃣ تخم مرغ محلی یک عدد
4⃣ آرد گندم سبوس دار یک و نیم قاشق غذا خوری
5⃣ نشاسته گندم 2 قاشق غذاخوری
6⃣ گرد هل 1 قاشق چای خوری
7⃣ خامه محلی 100 گرم
8⃣ کره محلی 1 قاشق غذاخوری
______________________________
طرز تهیه:
کره محلی و آرد را در ظرفی تفت داده و در ظرف دیگر، شیر، تخم مرغ، نشاسته و شیره انگور را با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید و سپس آرد تفت داده را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا بپزد و قوام بیاید.
زمان غلیظ شدن، گرد هل را اضافه نمایید و هم بزنید تا سرد شود پس از آن خامه گرم را به آن اضافه نمایید. سپس داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را با مغز و هر چیزی که دوست دارید، تزیین نمایید.
اکنون پودینگ شیره انگور ما آماده است..
نوش جان