طرز تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

  • شروع کننده موضوع Eyna.sh
  • بازدیدها 309
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Eyna.sh

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/12/04
ارسالی ها
1,276
امتیاز واکنش
14,975
امتیاز
696
محل سکونت
تهران
%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C-540x540.jpg


مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت و پیاز کاراملی

  • 100 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 قاشق رب گوجه فرنگی
  • 1 مشت جعفری
  • 2 قاشق پیاز داغ
  • 6 الی 7 قاشق پياز كاراملي
  • 7 عدد خمير پيراشكي خونگي
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C-540x540.jpg


ابتدا پیاز داغ، نمک، فلفل، زرچوبه و رب گوجه فرنگی رو با هم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد و کمی سرخ بشه.

%D8%AA%D9%81%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D8%A8-540x540.jpg


تفت دادن رب


بعد از اینکه رب سرخ شد گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و گوشت رو خوب با بقیه مواد تفت میدیم تا بپزه و سرخ بشه.

%D8%AA%D9%81%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-540x540.jpg


تفت دادن گوشت


حلا جعفری هارو خورد کرده و به گوشت اضافه میکنیم و کمی با بقیه مواد تفت میدیم تا مزه جعفری به خورد مایعمون بره. البته به جای جعفری از هر سبزی یا ادویه ی دیگه ای که طعمش رو دوست دارین میتونین استفاده کنین. حالا مایع پیراشکی ما حاضره.

%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%DB%8C-540x540.jpg


اضافه کردن جعفری


طرز تهیه پياز كاراملي رو میتونین در اینجا ببینین.

%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C-540x540.jpg


%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C-540x540.jpg


خمیر پیراشکی


حالا همه مواد پیراشکی حاضرن و باید پیراشکی هارو پر کنیم.

%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C-540x540.jpg


پر کردن پیراشکی


مانند تصویر زیر نصفی از هر کدوم از خمیر های پیراشکی رو با رعایت حدود از اطراف به این صورت پر میکنیم که اول مایع گوشت بعد نصف الی 1 قاشق غذاخوری پیاز کاراملی و در نهایت کمی پنیر پیتزا میریزیم.

%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-540x540.jpg


گذاشتن مواد


حالا قسمت خالی خمیر رو روی قسمت پرش میذاریم دورتا دور قسمت خالی کناره هارو با آب کمی مرطوب میکنیم تا دولایه راحت به هم بچسبن و بعد با پره های چنگال دولایه خمیر رو به هم فشار میدیم.

%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C-540x540.jpg


بستن پیراشکی


داخل یک ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت میذاریمش تا روغن داغ بشه و بعد پیراشکی هارو داخل روغن میذاریم. احتیاجی نیست تا در ماهیتابه بسته باشه.

%D8%B3%D8%B1%D8%AE-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C-540x540.jpg


سرخ شدن پیراشکی


وقتی قسمت زیری پیراشکی رو چک کردیم و طلایی شده بود برش میگردونیم تا دو طرفش طلایی بشه.

%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%87%D8%B1-%D8%AF%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D9%81-540x540.jpg


طلایی شدن هر دو طرف


حالا پیراشکی هامون روی یه دستمال میذاریم تا روغن اضافیشون بره و بعد هم با سس دلخواه سروش میکنیم … نوش جان

%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C-1-540x540.jpg


منبع : دونفـره
 

برخی موضوعات مشابه

بالا