طرز تهیه سویا و نودل با سس میسو

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 183
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242



edamame-stir-fry-with-miso.jpg




این غذای گیاهی دارای کربوهیدرات‌های گیاهی است که برای نگه داشتن طولانی مدت انرژی بدن بسیار مفیدند. به خاطر وجود سویا، این غذا سرشار از پروتئین است.

  • برای ۴ نفر
  • زمان آماده سازی تا اتمام کار: ۱۵ دقیقه
مواد لازم:

  • ۲۲۶ گرم نودل یا رشته فرنگی
  • یک دوم از کلم بنفش کوچک
  • دو عدد هویج بزرگ
  • یک عدد فلفل زرد
  • هشت عدد تربچه بزرگ
  • چهار عدد پیازچه
  • دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • یک قاشق غذاخوری سس سویا
  • یک قاشق غذاخوری رب میسو
  • دو قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری روغن کنجد
  • یک حبه سیر تازه خرد شده
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه
  • یک پیمانه سویا
  • یک چهارم پیمانه برگ گشنیز
طرز تهیه:
  1. نودل‌ها یا رشته فرنگی‌های خود را بر اساس دستور پخت موجود بر روی آن بپزید. سپس آبکشی نمایید و با آب سرد بشویید. کنار بگذارید.
  2. کلم را به صورت ریز برش دهید، هویج را ببرید و به صورت روبان‌های نازک دراز در بیاورید. فلفل را نیز برش دهید.
آماده کردن سس:
  1. در یک ظرف کوچک، سرکه، سس سویا، میسو و یک قاشق چایخوری روغن کنجد، سیر و زنجبیل را مخلوط نمایید.
  2. در یک ظرف بزرگ، باقی مانده روغن را گرم کنید. کلم را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد. سپس هویج و فلفل را به آن بیفزایید. در نهایت سویای آماده شده با نمک و پیازچه را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بپزید. در نهایت حرارت را خاموش کنید و ترکیب میسو و سس سویا را روی سبزیجات بریزید و با نودل ترکیب کنید. این ماده غذایی را با گشنیز سرو نمایید.
توجه:

  • به جای نودل از اسپاگتی و یا موارد دیگر می‌توانید استفاده کنید.
  • به جای کلم از بروکلی هم می‌توان استفاده کرد. شما می‌توانید نخود فرنگی، و قارچ را به ترکیب اضافه کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا