- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
اسموتی تابستانی حاوی میوههای تابستانی رنگارنگ و خوش طعم است. این اسموتیها همچنین در واقع نوشیدنیهای پر آنتی اکسیدان و سلامت است که با اثرات آفتاب و سایر رادیکالهای آزاد، مقابله میکند. این اسموتیها با فرمولهای مختلفی ارائه شدهاند، اما شما میتوانید مواد آنها را کم و یا زیاد کنید. بعضی از مواد قابل دسترس را افزوده و آنهایی که موجود نیست را حذف کنید.
اسموتی یک نوشیدنی غلیظ و خامهای است که از میوه خام پوره شده، سبزیجات و گاهی هم محصولات لبنی (شیر، ماست، پنیر خامهای یا کوتاژ و بستنی) یا جایگزین گیاهی آنها، معمولا با استفاده از مخلوط کن درست میشود. اسموتی را میتوان با استفاده از سایر مواد همانند آب، یخ خرد شده، آب میوه، انواع شیرین کننده (عسل، شکر، استویا یا شیره و شربت)، پودر پروتئین، شیر گیاهی، آجیل، کره آجیلی، تخمهها، چای، شکلات، مکملهای گیاهی یا مکملهای تغذیهای درست شود. اسموتی حاوی محصولات لبنی شبیه به میلک شیک است با این تفاوت که در میلک شیک از میوه کمتر و اغلب ماست یخزده یا بستنی استفاده میشود.
اسموتی تابستانی با میوههای تابستانی درست میشود. میوههای رنگارنگ و خوش طعم و بسیار متنوع که پر خاصیت نیز هستند. خوبی تابستان این است که هم تنوع میوهها بسیار زیاد است و هم اغلب آنها رنگهای تند و جالبی دارند که برای درست کردن اسموتی رنگارنگ عالی هستند.
شما میتوانید پرتقال و کیوی را در فصل تابستان ببینید، اما هلو و گیلاس در زمستان را خیر؛ از این جهت تابستان بسیار پر میوهتر از سایر فصلهاست. میوههایی مثل گیلاس و آلبالو بخصوص برای افرادی که دچار گرمازدگی و کوفتگی ناشی از آن میشوند، عالی است. گیلاس و آلبالو به واسطه داشتن آنتی اکسیدان و مواد مغذی خود، باعث آرامش عضلات و رفع درد و کوفتگی آنها میشوند. طالبی و هندوانه نیز آب بدن را تامین کرده و بدن را خنک میکنند. انواع آلو باعث تنظیم حرکات روده و کمک به آرامش دستگاه گوارش میشوند. انبه و هویج حاوی بتاکاروتن هستند و به سلامت چشم کمک میکنند.
اسموتی رنگین کمان
این اسموتی چند رنگ، از چندین نوع میوه و به صورت لایه لایه استفاده میکند.
مواد لازم
۱. کف یک سینی فر را با فویل بپوشانید. کیوی، آناناس و هلو را روی سینی پهن کنید. آن را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که یخ بزند، توی فریزر بگذارید.
۲. تمشک سیاه، تمشک قرمز، ۱/۳ پیمانه ماست و ۲ قاشق غذاخوری شیر را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا زمانی که صاف و یکدست شود. به طور مساوی داخل ۶ لیوان سرو بریزید. آن را تا زمانی که سایر مخلوط باقیمانده را آماده میکنید، در فریزر قرار دهید.
۳. بلوبری، ۱/۳ پیمانه ماست و ۲ قاشق غذاخوری شیر را داخل مخلوط کن حسابی مخلوط و یکدست کنید. آن را داخل لیوانها بریزید و دوباره لیوان را داخل فریزر قرار دهید.
۴. با باقیمانده شیر و ماست این کار را در مورد ۴ ترکیب دیگر هم انجام دهید. با کیوی شروع کنید، بعد آناناس سپس هلو و در انتها هم توتفرنگی. بعد از انجام هر لایه آن را در فریزر قرار دهید تا لایه بعدی آماده شود. ۵ دقیقه قبل از سرو آن را از فریزر خارج کنید.
اسموتی یک نوشیدنی غلیظ و خامهای است که از میوه خام پوره شده، سبزیجات و گاهی هم محصولات لبنی (شیر، ماست، پنیر خامهای یا کوتاژ و بستنی) یا جایگزین گیاهی آنها، معمولا با استفاده از مخلوط کن درست میشود. اسموتی را میتوان با استفاده از سایر مواد همانند آب، یخ خرد شده، آب میوه، انواع شیرین کننده (عسل، شکر، استویا یا شیره و شربت)، پودر پروتئین، شیر گیاهی، آجیل، کره آجیلی، تخمهها، چای، شکلات، مکملهای گیاهی یا مکملهای تغذیهای درست شود. اسموتی حاوی محصولات لبنی شبیه به میلک شیک است با این تفاوت که در میلک شیک از میوه کمتر و اغلب ماست یخزده یا بستنی استفاده میشود.
اسموتی تابستانی با میوههای تابستانی درست میشود. میوههای رنگارنگ و خوش طعم و بسیار متنوع که پر خاصیت نیز هستند. خوبی تابستان این است که هم تنوع میوهها بسیار زیاد است و هم اغلب آنها رنگهای تند و جالبی دارند که برای درست کردن اسموتی رنگارنگ عالی هستند.
شما میتوانید پرتقال و کیوی را در فصل تابستان ببینید، اما هلو و گیلاس در زمستان را خیر؛ از این جهت تابستان بسیار پر میوهتر از سایر فصلهاست. میوههایی مثل گیلاس و آلبالو بخصوص برای افرادی که دچار گرمازدگی و کوفتگی ناشی از آن میشوند، عالی است. گیلاس و آلبالو به واسطه داشتن آنتی اکسیدان و مواد مغذی خود، باعث آرامش عضلات و رفع درد و کوفتگی آنها میشوند. طالبی و هندوانه نیز آب بدن را تامین کرده و بدن را خنک میکنند. انواع آلو باعث تنظیم حرکات روده و کمک به آرامش دستگاه گوارش میشوند. انبه و هویج حاوی بتاکاروتن هستند و به سلامت چشم کمک میکنند.
اسموتی رنگین کمان
این اسموتی چند رنگ، از چندین نوع میوه و به صورت لایه لایه استفاده میکند.
مواد لازم
- کیوی: ۱ عدد، پوست گرفته و خرد شده
- آناناس کنسروی: ۱/۲ پیمانه، بدون آب و ریز خرد شده
- هلوی کنسروی: ۱/۲ پیمانه بدون آب و ریز شده
- تمشک سیاه: ۱/۴ پیمانه، یخزده
- تمشک قرمز: ۱/۴ پیمانه، یخزده
- ماست وانیلی: ۵۰۰ گرم
- شیر بدون چربی: ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
- بلوبری یخزده: ۱/۳ پیمانه
- توتفرنگی یخزده: ۱/۲ پیمانه
۱. کف یک سینی فر را با فویل بپوشانید. کیوی، آناناس و هلو را روی سینی پهن کنید. آن را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که یخ بزند، توی فریزر بگذارید.
۲. تمشک سیاه، تمشک قرمز، ۱/۳ پیمانه ماست و ۲ قاشق غذاخوری شیر را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا زمانی که صاف و یکدست شود. به طور مساوی داخل ۶ لیوان سرو بریزید. آن را تا زمانی که سایر مخلوط باقیمانده را آماده میکنید، در فریزر قرار دهید.
۳. بلوبری، ۱/۳ پیمانه ماست و ۲ قاشق غذاخوری شیر را داخل مخلوط کن حسابی مخلوط و یکدست کنید. آن را داخل لیوانها بریزید و دوباره لیوان را داخل فریزر قرار دهید.
۴. با باقیمانده شیر و ماست این کار را در مورد ۴ ترکیب دیگر هم انجام دهید. با کیوی شروع کنید، بعد آناناس سپس هلو و در انتها هم توتفرنگی. بعد از انجام هر لایه آن را در فریزر قرار دهید تا لایه بعدی آماده شود. ۵ دقیقه قبل از سرو آن را از فریزر خارج کنید.