در تابستان علاوه بر این که توان و انرژی انسان تحلیل می رود، در اثر تعریق زیاد، آب بدن، کاهش می یابد. نوشیدن آب شاید راه چاره باشد اما انسان تا اندازه ای می تواند آب فراوان بنوشد. عدم عادت به نوشیدن آب زیاد از یک طرف و کافی نبودن آب برای جبران انرژی از دست رفته ی بدن از طرف دیگر، باعث می شود آدمی مغلوب گرمای خورشید بشود. پس باید به فکر جای گزین مناسبی برای آب بیشتر باشد که هم آب بدن را تأمین کند و هم بتواند ویتامین هایی که کم بودشان باعث تحلیل توان و انرژی می شود را به بدن برگرداند. اکثر میوه های تابستانی، از بهترین جای گزین ها هستند زیرا هم آب بیشتری نسبت به میوه های فصل های دیگر دارند و هم سرشار از «آنتی اکسیدان ها»1 و مواد مغذی هستند. می توان به روش های مختلف، در رژیم غذایی از این میوه ها استفاده کرد، مثلاً در سالادها از آن ها استفاده کنیم یا با شیر و ماست مخلوط کنیم و یا به عنوان میان وعده به صورت خام میل کنیم.
خوش بختانه تنوع میوه های تابستانی آن قدر زیاد است که با استفاده ی به جا و مناسب آن ها می توان امید داشت که این گرمای طاقت فرسا و طولانی را به راحتی پشت سر گذاشت و همچنان شاداب و سرزنده بود.
خوش بختانه تنوع میوه های تابستانی آن قدر زیاد است که با استفاده ی به جا و مناسب آن ها می توان امید داشت که این گرمای طاقت فرسا و طولانی را به راحتی پشت سر گذاشت و همچنان شاداب و سرزنده بود.