کیک و شیرینی طرز تهیه کیک پوند کلاسیک( کیک صبحانه ساده)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 169
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
برای 12 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
تخم مرغ
2.png
6 عدد
کره
1 پیمانه
پنیر (خامه ای/ خرد شده)
225 گرم
شکر
2 و 3/4 پیمانه
آرد
2ونیم الی3 پیمانه
وانیل
4 ق چ
نمک
1 ق چ
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
52
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
41397

[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
طرز تهیه​
[/BCOLOR]


تخم‌مرغ را از 30 دقیقه قبل در دمای اتاق قرار دهید. کره را کف قالب نان(قالب لوف) بمالید تا کاملا چرب شود. سپس روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره را با سرعت زیاد هم‌زن حدود دو دقیقه هم بزنید تا کاملا رنگش عوض شود.
پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شکر را کم‌کم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید.
نمک را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر هم بزنید. سرعت هم‌زن را زیاد کنید و دو دقیقه هم با سرعت بالا هم بزنید.
تخم‌مرغ‌ها را یک‌به‌یک اضافه کنید و هر کدام را 20 تا 30 ثانیه هم بزنید. سپس وانیل را به همراه آخرین تخم‌مرغ اضافه کنید.
به تدریج، 2.5 پیمانه آرد را اضافه کنید و با سرعت پایین هم‌زن هم بزنید تا کاملا مخوط شوند. سپس بقیه مراحل هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید تا کاملا فرم خمیری به خود بگیرد. مواد را داخل قالب بریزید.
ودر فر از قبل گرم شده ا دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بدون باز کردن در فر قار دهید و در انتهای پخت با خلال دندان تست کنید .
41399

نکته:
این مقدار مواد در این دستور برای دوقالب به طول و عرض و ارتفاع (20x10x5 ) در نظر گرفته شده.
41400

نوش جان
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا