- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مانورین عبود (Maureen Abood) شف معروف لبنانی است که به همراه خانواده خود در ایالت میشیگان آمریکا بزرگ شده است. علاقه و میل او به آشپزی در سنین جوانی تحت تاثیر تمام زنان خانواده اش از جمله مادربزرگ، مادر و خاله هایش شکل گرفت و رشد یافت و باعث شد به کمک آنها غذاهای لبنانی سنتی بیشماری را تهیه کند.
او نویسنده ای حرفه ای و عکاس نیز می باشد. در سال 2015 کتاب آشپزی خود به نام «Rose Water & Orange blossoms» را منتشر کرد. کتاب آشپزی او ترکیبی از رسپی های قدیمی و معتبر لبنانی همچون کیبه، حموس و فتوش همراه با تغییرات نوین و مدرن در بسیاری آنها است. از نظر او آشپزی لبنانی بسیار ناب و خوش عطر و طعم می باشد. در اینجا طرز تهیه سه غذای خوشمزه از این سرآشپز معروف را در اختیارتان قرار می دهیم.
کباب چوبی
مواد لازم:
او نویسنده ای حرفه ای و عکاس نیز می باشد. در سال 2015 کتاب آشپزی خود به نام «Rose Water & Orange blossoms» را منتشر کرد. کتاب آشپزی او ترکیبی از رسپی های قدیمی و معتبر لبنانی همچون کیبه، حموس و فتوش همراه با تغییرات نوین و مدرن در بسیاری آنها است. از نظر او آشپزی لبنانی بسیار ناب و خوش عطر و طعم می باشد. در اینجا طرز تهیه سه غذای خوشمزه از این سرآشپز معروف را در اختیارتان قرار می دهیم.
کباب چوبی
مواد لازم:
- گوشت گوساله (چرخ کرده): 600 گرم
- پیاز (رنده شده): 2 عدد
- سیر (له شده): 2 حبه
- زیره (پودر شده): 2 ق چ
- تخم گشنیز (پودرشده): 2 ق چ
- پاپریکا: 2 ق چ
- فلفل قرمز (پودرشده): یک چهارم ق چ
- پودر کاری: یک دوم ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
- نمک: به مقدار لازم
- برگ گشنیز (تازه): یک مشت
- برگ جعفری (تازه): یک مشت
طرز تهیه:
1. پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را به خوبی بگیرید. آن را با گوشت چرخ کرده، سیر له شده، زیره، تخم گشنیز، پاپریکا، فلفل قرمز پودر شده، فلفل سیاه پودرشده، پودر کاری، نمک، برگ گشنیز و برگ جعفری تازه خرد شده در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. مواد را به خوبی ورز داده و روی آن را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کرده و به شکل سوسیس درآورید و به سیخ چوبی بکشید. آنها را روی گریل کباب کنید تا بپزند. سپس به همراه سالاد و نان پیتا سرو کنید.