دستور پخت تهیه قورمه مرغ هندی

Morningstar_Tina

.
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/30
ارسالی ها
4,471
امتیاز واکنش
17,947
امتیاز
979

مواد لازم تهیه قورمه مرغ هندی


مواد لازم سس:​

مرغ هندی
 
  • پیشنهادات
  • Morningstar_Tina

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/30
    ارسالی ها
    4,471
    امتیاز واکنش
    17,947
    امتیاز
    979

    طرز تهیه قورمه مرغ

    برای تهیه این غذای عالی ابتدا باید مرع را مزه دار کنید بدین منظور در ظرفی مناسب مزه دار کردن مرغ 4 قاشق ماست بریزید و آن را هم بزنید تا کاملا باز شود برای راحتی کار می توانید از هم زن دستی استفاده کنید.
    در ادامه لیمو ترش را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. بعد از ترکیب این دو رب گوجه فرنگی را نیز به ماست اضافه کنید تا ماست تغییر رنگ بدهد سپس پودر فلفل قرمز،نمک، پودر تخم گشنیز، پودر زیره را به مواد ماست بیافزایید و هم بزنید تا پودر ها کاملا به خورد مواد برود.
    سپس کمی گشنیز تازه بشورید خرد کنید و به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سس شما حاضر شود. در آخرین مرحله این بخش باید مرغ هایتان را درون سس بخوابانید و مرغ را دور از دسترس کودکان در جای بگذارید تا حدود دو ساعت بماند و تا مواد به خورد مرغ ها برود.
    تا مرغ ها مزه دار شوند شما به سراغ تهیه سس قورمه بروید.
    قورمه با مرغ

    در ظرف بزرگ دیگری شیر نارگیل را به همراه ماست ترکیب کنید و کم کم آب را به آن ها اضافه کنید سپس بعد از اینکه این مواد با یکدیگر خوب ترکیب شدند پودر تخم گشنیز، فلفل، نمک، زنجبیل، و یک حبه سیر رنده شده را به مواد بالا اضافه کرده و دوباره شروع کنید با هم زن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند در آخر یک قاشق رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید تا تغییر رنگ بدهند.
    در یک قابلمه حدود سه قاشق روغن مایع بریزید و هل هایی را که له کرده اید را تفت دهید بعد از گذشت چند ثانیه سسی که حاضر کرده اید را درون قابلمه بریزید و هم بزنید.
    در ادامه خامه را به همراه بادام هایی که ورقه ورقه خرد کرده اید را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
    مرغ ‎هایی که در سس خوابانده بودید را در فر با دمای 190 درجه ی سانتی گراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقیقه بریان کنید و یا اینکه آن ها را کبابی کنید به هر دو صورت می توان این کار را انجام داد.
    سپس مرغ هایتان را درون سسی که آماده کرده اید بریزید و خوب با سس مخلوط کنید تا مواد سس به خورد مرغ ها برود.
    مرغ هندی شما حاضر است شما می توانید این غذا را با گوجه گیلاسی و جعفری تزئین کنید.

    منبع: نمناک
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا