کیک و شیرینی طرز تهیه حلوا سه آرد

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 207
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
طرز تهیه حلوا سه آرد

50110581201461258516617220066902478220889.jpg


مواد لازم:



آرد سفید .................. ۱۲۵ گرم
آرد برنج .................. ۱۲۵ گرم

آرد نخودچی .................. ۱۲۵ گرم

روغن مایع.................. ۲۰۰ گرم

شکر .................. ۳ پیمانه

آب.................. ۳ دوم پیمانه

محلول زعفران.................. ۳ قاشق سوپ‌خوری

کره.................. ۲۵ گرم

پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

طرز تهیه شربت حلوا:



ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

بعد از این که شکر در آب حل و جوش آمد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید.

طرز تهیه حلوا:



آرد سفید را الک کرده و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند، بعد از ۱۰ دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید.

مجدداً کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید زیرا آرد نخود سریع می‌سوزد.

روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. در این مرحله کره را اضافه کرده و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن درآید تفت دهید.

شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.

حلوا را در ظرف کشیده و بعد از خنک شدن رویش را با پودر پسته و گل‌های رز از حلوا تزیین کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا