طرز تهیه حلوا کاستر دورنگ خوشمزه و مجلسی برای ماه رمضان

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه حلوا کاستر دورنگ خوشمزه و مجلسی برای ماه رمضان

در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه حلوا کاستر را براتون انتخاب کردیم که برای افاطر ماه رمضان هم مناسبه. بهتون پیشنهاد می کنم یک بار هم شده این حلوا را امتحان کنید.




%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-1.jpg

طرز تهیه حلوا کاستر مجلسی دو رنگ

حلوا کاستر خیلی نرم و لطیف و شبیه به مارشمالو هسش. ظاهر زیبایی هم داره و برای پذیرایی مناسبه. این حلوا را می تونید در رنگ های مختلف و بیش از دو لایه هم تهیه کنید.



پودر کاستر چیست ؟
پودر کستر یا کاستر تشکیل شده از اسانس های مختلف میوه هاست که این پودر به صورت آماده در قوطی به فروش می رسد.

شما می توانید، آن را از اکثر قنادی ها تهیه کنید و این پودر را با شیر و شکر مخلوط کرده و به عنوان دسر و یا حتی به عنوان نوعی فرنی برای افطار استفاده کنید.

معمولا به صورت سرد استفاده می شود ولی داغ هم خورده می شود.



طرز تهیه حلوا کاستر یا حلوا کستر
این حلوای دورنگ خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه حلوا کستر
این حلوا از دو لایه زرد رنگ و کاکائویی تشکیل شده.



طبقه اول

شیر خشک 10قاشق غذاخوری

کستر 4 قاشق غذاخوری

خامه 1عدد

شکر 6قاشق غذاخوری

ژلاتین 1قاشق غذاخوری



طبقه دوم

شیر خشک 10قاشق غذاخوری

کستر 4 قاشق غذاخوری

خامه 1عدد

شکر 6قاشق غذاخوری

ژلاتین 1قاشق غذاخوری

پودر کاکائو



طرز تهیه حلوا کاستر
مواد لازم طبقه اول رو با پودر ژلاتین که با کمی آب بن ماری کردیم داخل مولینکس می ریزیم که کامل مخلوط بشه.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-2.jpg


در ظرف مورد نظر می ریزیم.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-3.jpg


نیم ساعت میگذاریم فریزر که خوب ببنده.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-4.jpg


بعد نیم ساعت مخلوط طبقه دوم رو درست می کنیم.


مثل مواد اول هسش فقط پود کاکائو اضافه شده.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-5.jpg


ظرف را از فریزر بیرون میارین و لایه دوم را میریزیم روی موادمون.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-6.jpg


چون پودر کاکائو اضافه کردیم کمی غلیظتر از مواد طبقه اول میشه. با پشت قاشق پهن می کنیم.

چند ساعتی میگذاریم یخچال که خوب ببنده.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-7.jpg


کناره هاشو می بریم و به شکل و اندازه دلخواه برش می دیم.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-8.jpg


با یه کاردک یا کفگیر صاف ته ظرف کشیده و برمی داریم.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-9.jpg


در ظرفی پودر نارگیل ریخته و حلوا کاستر را در پودر نارگیل می غلتونیم.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-10.jpg


حلواهای آماده را در یخچال نگهداری کنید .

نوش جان



%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-1.jpg




منبع:گروه آشپزی-بانو مرزوقه / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا