طرز تهیه رول سیب کاراملی به همراه سس کاراملی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 265
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
شیرینی های رولی، همیشه طرفداران خاص خود را داشته اند. در این مطلب طرز تهیه رول سیب کاراملی، با سس کارامل را به شما آموزش داده ایم.
  • مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 25 دقیقه
  • میزان سرو: 4 تا 6 نفر

مواد لازم خمیر:
  • آرد: 300 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ
  • کرده سرد: 30 گرم
  • شیر حدود سه چهارم پیمانه
  • شکر: یک ق چ

مواد لازم میانی:
  • شکر قهوه ای: یک ق س
  • دارچین: یک ق چ
  • گردو (خردشده): 200 گرم
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • شکر: یک ق س

1150369_571.jpg


مواد لازم سس کارامل:
  • خامه: 30 گرم
  • کره: 10 گرم
  • شکر قهوه ای: 50 گرم

طرز تهیه:

1. سیب ها را خرد کرده و با یک چهارم پیمانه آب و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کرده و در ظرف دربسته، روی شعله قرار دهید تا سیب نرم شده و آب نداشته باشد. سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

2. آرد، بیکینگ پودر و شکر را در ظرفی ریخته و با کره سرد مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید. سپس وسط آن را گود کرده و شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را روی سطح کار بخوبی ورز داده و به ابعاد حدود 30×40 سانتیمتر باز کنید. دارچین و یک قاشق سوپخوری شکر قهوه ای را روی خمیر پاشیده و سیب خنک شده و گردوی خردشده را نیز روی خمیر بریزید. به طوری که دو لبه طولی خمیر، حدود یک سانتیمتر خالی بماند.

3. خمیر را در راستای طول، رول کرده و با چاقوی تیزی، رول را به 11 قسمت مساوی برش دهید و برش ها را داخل قالب کمربنید 23 سانتیمتری بچینید. توجه داشته باشید که درز رول ها به سمت کف قالب ها باشد و 9 تا از برش ها دیواره قالب را پوشانده و دو تای دیگر، وسط قرار گیرد.

4. قالب آماده را در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی طلایی شود. پس از پخت ، چند دقیقه صبر کرده و سپس رول های آماده را روی توری سیمی بگذارید تا خنک شود و رویشان را با سس کارامل بپوشانید و به دلخواه با گردوی خردشده تریین کنید.
طرز تهیه سس کارامل:

همه مواد را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و بجوشد و حدود سه دقیقه هم نزنید و اجازه دهید تا مخلوط غلیظی به دست آید. این سس را به صورت داغ، روی رول ها بریزید.

نکته:

1- شیر به اندازه ای به خمیر اضافه می شود که خمیر نرمی حاصل شود. امکان دارد همه شیر استفاده نشود. اگر هم خمیر جمع نشد می توانید مقدار شیر بیشتری اضافه کنید تا خمیر جمع شود.

2- پس از ورز دادن خمیر اگر صاف و یکدست نشد، می توانید خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا