طرز تهیه رول های پنیری مرغ

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 137
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه رول های پنیری مرغ
در اینجا، یک غذای بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک مرغ سوخاری، به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر هستند که با چاشنی هایی که به آن اضافه می کنید، طعمی عالی پیدا خواهند کرد. همراهمان باشید.

مواد لازم :

  • ۲۴ عدد نان گرد و کوچک
  • ۶ حبه سیر خرد شده
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری ریحان
  • ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  • ½ قاشق چایخوری آویشن
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ۳ پیمانه سس مارینارا
  • ۴۵۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
  • ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ۴۵۰ گرم پنیر موزارلای تازه

1233242_210.jpg


طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- بخش داخلی نان ها را خالی کنید. با دست، خمیرهای باقی مانده را فشار دهید تا فضای داخلی نان کاملا خالی و باز شود.

3-روغن زیتون، پیاز و سیر را درون تابه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

4-آویشن، ریحان، پرک فلفل قرمز، نمک، سس مارینارا، مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که سس تبخیر شده و غلیظ شود، هم بزنید.

5-در کف نان، یک لایه موزارلای تازه بگذارید. یک چهارم آن را با مخلوط مرغ پر کنید. روی آن یک لایه دیگر پنیر قرار دهید.

6-همین کار را با تمامی نان ها و مواد تکرار کنید.

7- آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند.

8- در آخر با ریحان تازه تزئین و سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا