روش درست کردن رول ماکی خوشمزه تنوری برای شما که میخواهید یک غذای فانتزی خوش طعم را در خانه درست کنید و لـ*ـذت ببرید.
رول ماکی تنوری یک فینگر فود بسیار خوشمزه است. فینگر فودها به غذاهاي انگشتی و سرپایی مشهور هستند که در منزل با کمی صبر و حوصله به اسانی آماده میشوند. این پیش غذاها تقریباً با هر نوع ذایقه اي سازگار هستند ودر مهمانی ها و مجالس خیلی مورد استفاده قرار میگیرند.
مواد لازم برای تهیه رول ماکی تنوری :
سیب زمینی آب پز شده 3 شماره
جعفری خرد شده 1 قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده 1 قاشق چایخوری
سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه پودر شده به مقدارلازم
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه اي قرمز نگینی خرد شده 1 شماره
ژامبون ماکی تنوری ورقهاي برش خورده 300 گرم
این محصول حاوی ۹۰ درصد گوشت مرغ است که در فرآیند تولید از دود طبیعی جهت خوشمزه کردن طعم آن استفاده شده است.
طرز تهیه رول ماکی تنوری :
برای تهیه پوره، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به صورت ریز رنده کنید سپس جعفری، گشنیز، مایونز، مقداری نمک و فلفل، آب لیمو ترش تازه و فلفل دلمه اي رابه آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.دراین مدت، ۲ تا ۳ برش از ژامبون ماکی تنوری را روی کیسه نایلونی یا سلفون کنار هم بچینید طوریكه لبه هاي انها روی هم بیافتد. ردیف دوم رابه همین صورت بچینید طوریكه فضای خالی بین ردیف اول و دوم باقی نماند.
بهمین ترتیب ادامه دهید تا ژامبونها فرم مستطیل به ابعاد 20*30 سانتیمتری رابه وجود بیاورند.
پوره سیب زمینی را روی ژامبون ها بمالید. به کمک کیسه نایلونی ژامبون ها را رول کنید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس به صورت حلقه اي برش بزنید ودر بشقاب مناسب سرو و سپس میل کنید.