با این غذا حسابی باکلاس می شوید

  • شروع کننده موضوع ❤ASAL_M❤
  • بازدیدها 112
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

❤ASAL_M❤

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/02
ارسالی ها
5,042
امتیاز واکنش
53,626
امتیاز
1,121
محل سکونت
کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
این روزها پاستا غذای باکلاس ها محسوب می شود. پاستاها اسم های مختلفی دارند. در این مطلب طرز تهیه پنه با میگو را برایتان آموزش داده ایم. آماده کنید و کلی کلاس بگذارید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
[/BCOLOR]

مواد لازم:
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
[/BCOLOR]

  • كره 90 گرم
  • قارچ خردكرده 150 گرم
  • میگوی پوست‌كنده 250 گرم
  • پنیر پارمزان رنده‌ كرده 75 گرم
  • پاستای پنه 250 گرم
  • ریحان تازه برای تزئین چند شاخه
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]

مواد لازم سس بشامل:
[/BCOLOR]

  • كره 25 گرم
  • آرد 25 گرم
  • شیر 300 میلی‌لیتر
  • جوز هندی یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • فلفل به میزان لازم
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]

962789_527.jpg


طرز تهیه:

1-سس بشامل را درست كنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از كره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.

2-آن‌گاه نمك و فلفل بیفزائید. اكنون میگو را اضافه نمائید و شعله‌ی اجاق را زیاد كنید تا میگو بپزد و گرم شود.

3-آن‌گاه شعله را كم كنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.

4-در همین حین، پاستا را در آب نمك جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شكل خود را حفظ نماید.

5-سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

6-سس بشامل، و بقیه‌ی پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یك‌سوم پاستا را در ظرف نسوزی- كه كف آن كره مالیده‌اید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش كنید.

7-این لایه‌ها را دوباره تكرار كنید و در پایان، لایه‌ی پاستا را بریزید. روی ماكارونی سس بشامل بریزید.

8-بقیه‌ی كره را در تابه گرم كنید و هنگامی كه كمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.

9-این غذا را در فری كه از پیش با دمای، 200 درجه‌ی سانتیگراد یا 440 درجه‌ی فارنهایت و یا شماره‌ی 6 گرم كرده‌اید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید.

طرز تهیه‌ی سُس بشامل:

1-كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا كمی تغییر رنگ بدهد.

2-سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه كنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا