پاستایی مخصوص مهمان‌های سخت پسند

  • شروع کننده موضوع ❤ASAL_M❤
  • بازدیدها 132
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

❤ASAL_M❤

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/02
ارسالی ها
5,042
امتیاز واکنش
53,626
امتیاز
1,121
محل سکونت
کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
پاستا فتوچینی با پستوی جعفری و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این بار در تهیه ی پستو از جعفری و گردو استفاده کردیم که رنگ و طعم بهار و تازگی به پاستا می دهد و هر مهمان سختگیری را راضی می کند.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
  • نمک به میزان لازم
  • پاستا ۳۵۰ گرم
  • جعفری ۲ پیمانه
  • گردو ۱/۴ پیمانه
  • پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
  • سیر ۱ حبه
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • اسفناج ۱۵۰ گرم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
974197_873.jpg
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]

طرز تهیه:

1. در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش، پاستا را در حدی که زیر دندان بیاید، بپزید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
2. نصف پیمانه از آب پاستا را برداشته و کنار بگذارید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
3. سپس پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]

4. جعفری، گردو، پنیر پارمزان و سیر را به همراه آب لیمو و ۲ قاشق غذاخوری آب در غذاساز ریخته و پوره کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
5. سپس در حال زدن سس، روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه بزنید. به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]

6. پستو را روی پاستا در قابلمه بریزید، یک چهارم پیمانه از آب پاستا که کنار گذاشته بودید و اسفناج را هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت لزوم برای رقیق تر کردن پاستا می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]

7. پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید، بر روی آن ها پنیر پارمزان رنده شده و گردوی خرد شده بریزید و سرو کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]
نکات:

1. گردو را رنده کنید. به گردوی اضافی خرد شده برای روی غذا نیاز دارید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]

2. پنیر پارمزان را رنده کنید. به پنیر پارمزان اضافی برای روی غذا نیاز دارید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]

3. اگر دسترسی دارید از بیبی اسفناج (baby spinach) استفاده کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(245, 245, 245)]

4. برای تهیه این غذا از پاستا فتوچینی استفاده شده است. می توانید از انواع سایر پاستاها هم استفاده کنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا