طرز تهیه چیز کیک هلو

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 132
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
مواد لازم برای تهیه چیز کیک هلو
  • 200 گرم بیسکوییت سبوس دار یا ساده
  • 200 گرم خامه
  • 200 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
  • 200 گرم کمپوت هلو (فقط میوه بدون آب)
  • 3 قاشق غذاخوری پودر قند
  • 80 گرم کره
  • 4 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
  • نوک قاشق مرباخوری وانیل
IMG_2332-540x540.jpg

مواد لازم برای تهیه چیز کیک هلو

مراحل تهیه چیز کیک هلو
ابتدا بیسکوییت رو داخل کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا خورد میکنیم.

IMG_2333-540x540.jpg

بیسکوییت خورد شده

کره رو آب کرده و داخل یه کاسه بیسکوییت و کره آب شده رو خوب هم میزنیم تا به صورت یکنواخت با هم مخلوط بشن.

IMG_2334-540x540.jpg

مخلوط بیسکوییت و کره

حالا یه قالب کمربندی رو به قطر 20 سانت تنظیم میکنیم و روی ظرفی مناسب سرو میزاریم.

IMG_2335-540x540.jpg

قالب کمربندی

مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب ریخته خوب پخشش میکنیم و فشارش میدیم تا منسجم بشن و بهم بچسبن. بعد تا بقیه مواد رو حاضر کنیم قالب رو داخل یخچال میزاریم.


IMG_2337-540x540.jpg

بیسکوییت فشرده شده

خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو داخل کاسه ریخته و با هم زن خوب مخلوط میکنیم.

IMG_2340-540x540.jpg

مخلوط کردن مواد

کمپوت هلو رو داخل مخلوط کن ریخته و پوره کرده و به موادمون اضافه میکنم و مواد رو با قاشق خوب هم میزینم.

IMG_2342-540x540.jpg

اضافه کردن پوره هلو

حالا 1/4 پیمونه آب داخل قابلمه میریزیم و پودر ژلاتین رو هم اضافه کرده رو حرارت میزاریم و هم میزنیم تا ژلاتین آب بشه.

IMG_2339-540x540.jpg

آب شدن ژلاتین

بعد از آب شدن ژلاتین اونو به مخلوط خامه و پنیر و هلو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزینم.

IMG_2343-540x540.jpg

آماده شدن مایع روی چیز کیک

حالا مایعمون رو روی بیسکوییت فشرده ریخته و داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره و سفت بشه.

IMG_2344-540x540.jpg

ریختن مایع روی بیسکوییت

بعد از 2 الی 3 ساعت با انگشت روی سطح مخلوطمون رو کمی فشار میدیم اگه مایع سفت شده بود چیز کیک ما حاضره از یخچال درش میاریم و با یه چاقو کمی از دور قالب جداش میکنیم و بعد قالب رو باز کرده و سروش میکنیم.

نوش جان

نکاتی در مورد چیز کیک
  • برای تهیه چیز کیک بهتره که از قالب کمربندی استفاده کنین چون جدا کردنش از قالب برای سرو خیلی راحته و کیک شکل خودش رو از دست نمیده.
  • وقتی بیسکوییت رو داخل قالب میریزین حتما خیلی خوب سفت و منسجمش کنین در غیر این صورت موقع سرو از هم جدا شده و پودر میشه.
  • حتما ژلاتین رو به مقدار گفته شده بریزین چون در غیر اینصورت مایع چیز کیک خیلی سفت یا خیلی شل میشه.
IMG_2345-540x540.jpg


منبع: 2nafare.com

 

برخی موضوعات مشابه

بالا