طرز تهیه چیز برگر درون پنیری

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 271
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


[FONT=yekan !important]آماده سازی : 20 دقیقه

[FONT=yekan !important]پخت : 30 دقیقه

[/FONT]
[FONT=yekan !important]مواد لازم برای 3 نفر :[/FONT]
[FONT=yekan !important]پنیر چدار خرد شده : یک چهارم پیمانه[/FONT]
[FONT=yekan !important]پنیر پیتزا خرد شده : یک چهارم پیمانه[/FONT]
[FONT=yekan !important]گوشت چرخ کرده : 500 گرم[/FONT]
[FONT=yekan !important]پودر سوخاری : 2-3 قاشق غذاخوری[/FONT]
[FONT=yekan !important]سس باربیکیو یا سس استیک : 2 قاشق غذاخوری[/FONT]
[FONT=yekan !important]پاپریکا ( پودر فلفل دلمهای قرمز خشک شده ) : نصف تا یک قاشق چایخوری[/FONT]
[FONT=yekan !important]فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]طرز تهیه :[/FONT]
[FONT=yekan !important]1 - پنیر چدار و پنیر پیتزا را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم.[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]2 - به آرامی گوشت، پاپریکا و فلفل و سس را در یک ظرف بزرگ مخلوط میکنیم ورز میدهیم، پودر سوخاری را به خوبی روی آن پخش میکنیم و دوباره ورز میدهیم، در صورتی احساس کردید هنوز گوشت شما آب دار است مقدار کمی دیگر به آن پودر سوخاریاضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و بعد از آن آنها به شکل 8 تکه گرد نازک دربیاورید.[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]3 - دو قاشق برآمده از این مخلوط پنیر را در 4 تکه بریزید و از لبه آن به اندازه یک سانتیمتر خالی بگذارید، هر کدام از تکههای باقی مانده را برای روی آن 4 تکه استفاده کنید و پنیرها را بپوشانید. لبههای آنها را چین چین کنید و ببندید.[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]4 - ماهیتابه گریل را از قبل روی دمای متوسط به بالا گرم میکنیم، یا فر را گرم میکنیم.[/FONT]
[FONT=yekan !important]
[/FONT]
[FONT=yekan !important]5 - برای گریل کردن، مقدار کمی روغن را به آرامی روی ظرف چدنی گریل (ماهیتابه گریل) بریزید، تکه گوشتهای پرشده را با حرارت متوسط به بالا بپزید، حدود 5 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب میباشد، (مطمئن شوید که برگرها هنگام پختن فشرده نشوند و ترک آنها باز نشود و پنیرها خارج شوند) در صورتی که از فر استفاده میکنید فر را از قبل گرم کنید و تابه گریل را با کمی روغن چرب نمایید، برای کباب کردن گوشتهای تکه شده را در طبقه دوم با سوم فوقانی فر بگذارید، حدود 4 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب میباشد. میتوانید بعد از چرخاندن گوشتها دوباره از سس برای روی گوشتها استفاده نمایید.[/FONT]
[/FONT]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا