چیزبرگر را که دیگه همه بلدید درست کنید ولی پیشنهاد میکنم این رسپی رو هم امتحان کنید ضرر نمی کنید.
مواد لازم :
پیازچه خرد شده
۴ عدد
سیر رنده شده
۲ حبه
شوید تازه خرد شده
۱ ق چ
گوشت چرخ کرده
۶۰۰ گرم
رنده پوست لیموترش
۲ ق چ
نمک و فلفل و ادویه
به مقدار لازم
پنیر ورقه ای
۴ ورق
ژامبون گوشت
۴ ورق
روغن زیتون
۲ ق غ
سرکه ی قرمز
۲ ق غ
مواد لازم برای تهیه ی سس :
پوست لیمو ترش رنده شده
۱ ق چ
خیارشور کوچک خردشده
۱ عدد
خامه ی غلیظ
۲ ق غ
سس مایونز
۲ ق غ
طرز تهیه :
پیازچه،سیر،شوید ریز خرد شده، گوشت چرخکرده،پوست لیموترش رنده شده و نمک و فلفل را داخل کاسه ای مخلوط کنید و خوب ورز بدید، سپس مخلوط را به ۸ گلوله ی مساوی تقسیم کنید. گلوله ها را روی تخته کار پهن کنید به این صورت که هر گلوله را وسط کیسه پلاستیک یا همون کیسه فریز بگذارید و سر دیگه پلاستیک را روی گلوله بگذارید بطوریکه گلوله ما بین دو پلاستیک باشه، بعد تخته گوشت را روی گلوله فشار بدید تا گلوله پرس بشه.
مواد لازم :
پیازچه خرد شده
۴ عدد
سیر رنده شده
۲ حبه
شوید تازه خرد شده
۱ ق چ
گوشت چرخ کرده
۶۰۰ گرم
رنده پوست لیموترش
۲ ق چ
نمک و فلفل و ادویه
به مقدار لازم
پنیر ورقه ای
۴ ورق
ژامبون گوشت
۴ ورق
روغن زیتون
۲ ق غ
سرکه ی قرمز
۲ ق غ
مواد لازم برای تهیه ی سس :
پوست لیمو ترش رنده شده
۱ ق چ
خیارشور کوچک خردشده
۱ عدد
خامه ی غلیظ
۲ ق غ
سس مایونز
۲ ق غ
طرز تهیه :
پیازچه،سیر،شوید ریز خرد شده، گوشت چرخکرده،پوست لیموترش رنده شده و نمک و فلفل را داخل کاسه ای مخلوط کنید و خوب ورز بدید، سپس مخلوط را به ۸ گلوله ی مساوی تقسیم کنید. گلوله ها را روی تخته کار پهن کنید به این صورت که هر گلوله را وسط کیسه پلاستیک یا همون کیسه فریز بگذارید و سر دیگه پلاستیک را روی گلوله بگذارید بطوریکه گلوله ما بین دو پلاستیک باشه، بعد تخته گوشت را روی گلوله فشار بدید تا گلوله پرس بشه.