طرز تهیه مک اند چیز با سس گوشت

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 204
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پیاز
65.png
1 عدد
پودر سیر
1 ق چ
روغن زیتون
1 ق غ
گوشت چرخ کرده
150 گرم
گوجه فرنگی (متوسط)
53.png
5 عدد
سس کچاپ
3 ق غ
رب گوجه فرنگی
1 ق غ
نمک و فلفل قرمز
به میزان لازم
ارگانو (یا آویشن)
1 ق چ
آرد
3 ق چ
شیر
115.png
نصف لیوان
پنیر ماتزارلا
یک و نیم لیوان
ماکارونی
250 گرم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
56
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
48134

48138

نوع پاستایی که برای مک اند چیز استفاده میشه باید حتما از یکی از انواع "ماکارونی" باشه. یعنی یک پاستای تیوپی کوتاه. این نوع پاستا به خوبی سس رو درون خودش جای میده و جون میده واسه غذاهای سس دار پنیری ای مثل مک اند چیز.
از اونجایی که خدا رو شکر مدلهای مختلفی از ماکارونی ها در سایزها و شکلهای مختلف با مارکهای متنوع ایرانی در بازار موجوده؛ شما گزینه های مختلفی برای انتخاب پیش رو دارید.
نوعی که در این خوراک استفاده کردم رو در تصویر به وضوح مشاهده میفرمایید.
ماکارونی رو در آب جوش و قدری نمک بپزید.
مثل همیشه تاکید میکنم تا توجه داشته باشید که پاستا رو باید "آل دنته" بردارید. یعنی زمانی که یک دونه اش رو تست میکنید باید دورش نرم شده باشه اما مرکزش هنوز قدری سفت باشه.
چون ماکارونی مجددا در فر با سس پخته خواهد شد و اگر خیلی نرم برش دارید نهایتا بعد از پخت ثانویه ریسک این وجود داره که خمیری بشه.
و نکته دوم هم که قبلا بارها روش تاکید داشتم اینه که باید مدیریت زمان داشته باشید یعنی باید بدونید که کی پاستا رو آبپز کنید که همزمان سس گوشت هم بپزه و در یک زمان آماده باشند.
اگر مدیریتش براتون سخته و زمان زیادی برای صرف کردن در آشپزخونه دارید؛ توصیه میکنم اول سس گوشت رو آماده کنید و بعد پاستا رو بپزید.
48139

حالا سس گوشت رو آماده میکنیم.
پیاز رو ریز خورد کنید و با پودر سیر در روغن تفت بدید فقط به اندازه ای که سبک بشه.
گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و با حرارت متوسط تفتش بدید تا رنگش قدری قهوه ای رنگ بشه.
گوجه فرنگی ها رو درون بلندر یا مخلوط کن ریخته و به خوبی پوره کنید.
سپس به همراه نمک و فلفل قرمز به گوشت اضافه کنید.
48140

سس کچاپ و رب گوجه فرنگی رو هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم با حرارت کم برای خودش جا بیافته. البته هر از گاهی هم هم میزنیم.
48141

بعد از حدود ربع ساعت که سس غلیظ تر شد و رنگش قرمزتر شد و جا افتاد پودر آویشن یا ارگانو رو اضافه میکنیم.
آرد رو توی شیر ریخته و هم میزنیم تا مخلوط شن.
مخلوط شیر و آرد رو به سس اضافه میکنیم.
48142

مجددا همش میزنیم و میذاریم روی حرارت غلیظ تر بشه.
بعد از حدود پنج تا هفت دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
48143

دو حالت داره. یکی این که شما هم زمان ماکارونی و سس رو میپزید و الان دیگه ماکارونی هم آماده است.
یا اینکه باید سس رو الان رها کنید و شروع کنید به پختن ماکارونی.
در هر صورت بعد از اینکه ماکارونی پخت اون رو آبکش میکنیم و اطمینان حاصل میکنیم که درون حفره ماکارونی ها از آب خالی بشه.
ماکارونی رو دورن تابه روی سس میریزیم.
تابه رو از روی حرارت برمیداریم.
48144

با دو قاشق با ملایمت سس و ماکارونی رو مخلوط میکنیم.
به طوری که سس حفره های ماکارونی رو پر کنه.
48145

یک لیوان از پنیر رو روش میریزیم و هم میزنیم.
48146

مک اند چیز هم یه نوع "کسرول" به حساب میاد. به این مفهوم که غذا در همون ظرفی که پخته میشه سرو خواهد شد.
پس ظرف مورد نظر رو به خوبی چرب میکنیم.
از یه ظرف با ابعاد حدودی 28 در 18 سانتیمتر استفاده کنید. میتونه بیضی باشه یا مستطیل یا مربع یا دایره. بزرگتر یا کوچکتر. زیاد مهم نیست.
فر رو روشن کرده و روی 190 درجه سانتیگراد قرار بدید.
48147

ماکارونی رو توی ظرف مورد نظر ریخته و نصف لیوان پنیر باقی مانده رو روش بریزید.
48148

زمانی که فر به خوبی گرم شد ظرف رو دورن فر قرار میدیم.
به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که پنیر روی پاستا ذوب بشه.
48149

همینقدر که شروع کرد به ذوب شدن کفایت میکنه.
شما میتونید اجازه بدید که روش کاملا طلایی شه ولی به نظر من بهتره که فقط به اندازه ای که پنیر ذوب شه حرارت ببینه.
دیگه این قسمتش در اختیار خودتونه.
48150

خوراک رو به محض اینکه ظرفش رو از فر خارج کردیم باید سرو کنیم.
چون لطفش به اینه که پنیرش کاملا داغ و مذاب باشه.
یعنی وقتی قاشق رو میزنی توش پنیرش کش بیاد.
48151
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا