طرز تهیه فیله استریپس؛ آسان و خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه فیله استریپس

مواد لازم
فیله مرغ
یک کیلو و نیم
آرد
۲ پیمانه
تخم مرغ بزرگ
۱ عدد
باترمیلک
۱/۵ پیمانه
روغن سرخ کردنی
۳ پیمانه
فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز
به مقدار لازم
پودر سیر
به مقدار لازم
پودر پیاز
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم​

272463_119.jpg


مراحل پخت

  • قبل از هر چیزی باید فیله‌های مرغ را مزه‌دار کنید؛ مرغ را با نمک، فلفل قرمز ، پودر سیر و پودر پیاز و مقداری آب مخلوط کرده و یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید.
  • آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

272469_388.jpg

  • در این مرحله باتر میلک و تخم مرغ را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • فیله‌های مرغ را درون مخلوط آرد غلتانده و سپس درون باترمیلک بزنید.
  • فیله‌ها را مجددا در مخلوط آرد زده و مانند تصویر زیر به خوبی به آرد آغشته کنید.

272466_737.jpg

نکته: برای پولکی شدن فیله‌های مرغ در این مرحله باید هر دو دستتان را پر از آرد کرده، فیله را بین هر دو دست قرار داده و در جهت مخالف به هم بمالید. چیزی که در اینجا مهم است این است که تحت هیچ شرایطی فیله نباید به دست‌تان بچسبد؛ پس باید محتوای آرد بین دست‌هایتان زیاد باشد. وقتی مرغ حالت تکه تکه به خود گرفت یعنی به خوبی آرد را به خود جذب کرده و وقت آن است که درون روغن سرخ شود.

  • مقداری روغن گیاهی درون تابه ریخته تا کاملا داغ شود. (بهترین ظرف، استفاده از یک تابه چدنی برای سرخ کردن فیله‌های مرغ است.)

272468_490.jpg


  • فیله‌های مرغ را درون روغن انداخته تا کاملا سرخ شوند.
  • پس از چند دقیقه که فیله‌ها به خوبی سوخاری شدند آن را روی قفسه سیمی آشپزی گذاشته تا روغن اضافه خارج شود.
این فیله خوشمزه را با سس مورد علاقه‌تان سرو کرده و لـ*ـذت ببرید. نوش جان...

272464_559.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا