دسر و مربا طرز تهیه فروماژ (ژله دسر شیک و خوشمزه)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 197
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

برای 8 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
زرده تخم مرغ
4عدد
شکر
8قاشق غذاخوری
شیر
115.png
3 لیوان
پودر ژلاتین
12 قاشق چایخوری
میوه (در اینجا کیوی)
10عدد
وانیل
1چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته
1لیوان
ژله (با طعم میوه دلخواه(در اینجا کیوی))
1بسته
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
88​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
18701


دوستای عزیز خیلی وقت بود میخواستم طرز تهیه ژله دسر فروماژ رو بهتون آموزش بدم این دسر به شدت راحت تهیه میشه و در عین حال خیلی هم خوشمزست و مهمتز از همه اینکه ظاهرشم شیک و مجلسیه!(کلا اسم با کلاسی داره فروماژ^_^)در اینجا طرز تهیه فروماژ کیوی رو بهتون میگم بقیه میوه ها هم دقیقا همین جوری تهیه میشن!

[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه:[/BCOLOR]


اول کیوی های تازه و کاملا رسیده رو پوست بگیرید و خرد کنید و یه ذره شکر(به جز مقدار گفته شده در طرز تهیه)یک ربع بپزید.
توی یه ظرف زرده های تخم مرغ رو بریزید و با چنگال به هم بزنید و بعد 2قاشق غذاخوری آب گرم بهش اضافه کنید و با همزن خیلی خیلی خوب بزنید و در آخر وانیل رو بهش اضافه کنید و بازم بزنید.
شیر رو بجوشونید.همزن رو روشن کنید و روی دور تند بذارید و زرده ها رو بزنید و همزمان شیر داغ رو کم کم به مواد اضافه کنید(حتما از قبل همزن روشن باشه تا زرده نبره).
نصف لیوان آب جوش رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید و خوب حرارت بدید تا همه ذراتش حل بشن بعد بذارید کمی سرد بشه.
ژله کیوی رو به روش دلخواه تهیه کنید.
یه قالب مناسب انتخاب کنید و ژله کیوی رو بریزید تهش و بذارید توی فریزر تا کمی بگیره ولی روش چسبناک بشه(حدودا 15تا20دقیقه).
وقتی کیوی پخت اون رو کامل له کنید و بریزید داخل شیر و زرده.
نصف خامه رو با نصف مواد (پوره و شیر) مخلوط کنید و وقتی کامل مخلوط شد بقیه خامه و پوره رو هم اضافه کنید(این کار برای حل شدن کامل خامه داخل دسر هست).
وقتی آب و ژلاتین سرد شد دقیقا به طرز بالا اونم به مواد دسر اضافه کنید طوری که کاملا یکنواخت بشه.
بعد مواد رو روی ژله کیوی که داخل فریزر بسته میریزیم و 4تا6ساعت میذاریمش داخل یخچال تا ببنده!

18702



[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نکات:[/BCOLOR]


1)اگر دوست دارید به مواد دسر رنگ خوراکی هم بزنید.
2)بهتره وقتی مواد دسر درست شد قبل از ریختنش روی ژله اونو بذارید روی یه ظرف یخ و نیم ساعت با لیسک همش برنید تا غلیظ بشه.
3)توجه کنید اگر میوه رو نپخته استفاده کنید دسر هیج وقت نمیبنده!
4)اگر خامه زده شده ندارید خامه صبحانه رو کمی با همزن بزنید و داخلش کمی شکر بریزید و بعد استفاده کنید!
نوش جان
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
146
بالا