طرز تهیه پلو انبه به ۲ روش معروف

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه پلو انبه با مرغ

مواد لازم
ران مرغ بدون پوست و استخوان
2 عدد
برنج4 پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده1 قاشق چایخوری
سیر1 حبه
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
فلفل چیلی قرمز1 عدد
پیازچه4 عدد
انبه سفت و رسیده و بزرگ1 عدد
گشنیز خرد شده4 قاشق غذاخوری
روغن3 قاشق غذاخوری
سویا سس رقیق1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم​

دستور تهیه

  1. برنج را با کمی نمک خیس کنید و اجازه دهید ۳-۲ ساعت خیس بخورد.
  2. انبه را از درازا و تا جایی که ممکن است نزدیک به هسته، به دو نیم تقسیم کنید.
  3. هسته انبه را خارج کرده، پوست آن را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقه های خلالی برش بزنید.
  4. مرغ را به صورت خلال های باریک برش بزنید، سپس برش های مرغ را همراه با زنجبیل، سیر و فلفل چیلی در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا مرغ مزه دار شود.
  5. فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک برش بزنید و پیازچه ها را به صورت مورب، حلقه کنید.
  6. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ شود، سپس خلال های مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۴-۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
  7. فلفل دلمه ای، سیر له شده و پیازچه را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند، سپس گشنیز خرد شده را به تابه اضافه کرده و مواد را دو سه دقیقه دیگر تفت دهید.
  8. انبه، نمک، فلفل، زنجبیل و سویا سس را به تابه اضافه کرده و مواد را هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.
  9. برنج را آبکش کنید و همراه با مخلوط مرغ و سبزیجات به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید.
  10. اجازه دهید پلو انبه به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه دم بکشد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  11. پلو انبه را در دیس بکشید و همراه با ترشی لیمو یا ترشی انبه سرو کنید.
نکته: انبه مورد استفاده در تهیه پلو انبه باید رسیده و سفت باشد تا در حین پخت، شکل خود را از دست ندهد.


274375_746.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    طرز تهیه پلو انبه گیاهی

    مواد لازم
    انبه رسیده و سفت
    1 عدد
    برنج225 گرم
    ساقه کرفس3 عدد
    قیسی75 گرم
    بادام ورقه شده بوداده75 گرم
    گشنیز خرد شده3 قاشق غذاخوری
    روغن3 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفلبه میزان لازم​

    دستور تهیه

    1. هسته انبه را خارج کنید، انبه را پوست بگیرید و گوشت آن را به صورت مکعب هایی به ابعاد 1 سانتی متر برش بزنید.
    2. برنج را با کمی نمک خیس کنید و پس از چند ساعت خیس خوردن، بپزید و آبکش کنید.
    3. ساقه کرفس را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
    4. قیسی را چند دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و به صورت تکه های مربعی برش بزنید.
    5. روغن را در تابه ای داغ کنید و ابتدا برش های کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس گشنیز خرد شده، تکه های زردآلو و ورقه های بادام بوداده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
    6. کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و در انتها تکه های انبه را بیفزایید.
    7. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
    8. در یک قابلمه کمی روغن داغ کنید و سپس برنج آبکش و مواد را لایه به لایه در آن بریزید.
    9. پلو انبه را به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه دم بگذارید و سپس حرارت را خاموش کنید.
    10. پلو انبه را در دیس بکشید و روی آن را با چند برگ نعنا یا گشنیز تازه تزیین کنید.
    نکته: برای درست کردن پرک بادام بوداده در منزل، می توانید بادام را چند دقیقه در آب جوش بریزید تا پوست قهوه ای رنگ روی ان به راحتی جدا شود و پس از جدا کردن پوست، آن را به صورت ورقه ای برش بزنید. ورقه های بادام را در سینی فر بچینید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید. در این فاصله مرتب آنها را زیر و رو کنید و مراقب باشید که نسوزند.

    274374_905.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا