طرز تهیه پنیر پلو ( هندی)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 168
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

برای 2 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
میخک
۵-۶ عدد
هل سبز
5عدد
برگ بو
برگ بو
زیره
۱ ق چ
نخود سبز (پخته)
۱/۲ فنجان
هویج (متوسط)
1عدد
پیاز (متوسط)
65.png
1عدد
بادام هندی
۱۰-۱۲ عدد
پنیر (خامه ای یا سفید)
۱۵۰ گرم
آب
۲ فنجان
برنج
۱ فنجان
فلفل قرمز
۱/۴ ق چ
نمک
۱ ق چ
روغن
۳ ق غ
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
37​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
38213


برنج را می شوییم و ۲۰ دقیقه در ۲ فنجان آب خیس می کنیم.
برنج را می پزیم. با چنگال دانه های برنج رو جدا می کنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
هویج و پیاز را خورد می کنیم و پنیر را به قطعات ۲ سانتی تکه می کنیم:
38208


۱ قاشق روغن را در تابه ریخته وقتی داغ شد بادام زمینی ها را در آن سرخ می کنیم.
بادام ها را در ظرفی ریخته تکه های پنیر را در همان ظرف با یک قاشق روغن سرخ می کنیم:
38212


پنیر را از تابه در میاوریم و ۱ قاشق و نیم روغن در تابه داغ کرده زیره ، برگ بو، هل و میخک را در آن تفت میدهیم.وقتی عطر ادویه ها بلند شد پیاز خلالی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قهوه ای شود ۴-۵ دقیقه:
38209


هویج خوردشده و نخود سبز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
برنج و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و خو ب مخلوط می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بپزد:
38210


پنیر و بادام هندی های سرخ شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم.
در ظرف را می بندیم و حرارت را خاموش ی کنیم تا برنج عطر ادویه ها را به خود بگیرد:
38211
[/BCOLOR]
 
آخرین ویرایش:

برخی موضوعات مشابه

بالا