- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برنج را می شوییم و ۲۰ دقیقه در ۲ فنجان آب خیس می کنیم.
برنج را می پزیم. با چنگال دانه های برنج رو جدا می کنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
هویج و پیاز را خورد می کنیم و پنیر را به قطعات ۲ سانتی تکه می کنیم:
۱ قاشق روغن را در تابه ریخته وقتی داغ شد بادام زمینی ها را در آن سرخ می کنیم.
بادام ها را در ظرفی ریخته تکه های پنیر را در همان ظرف با یک قاشق روغن سرخ می کنیم:
پنیر را از تابه در میاوریم و ۱ قاشق و نیم روغن در تابه داغ کرده زیره ، برگ بو، هل و میخک را در آن تفت میدهیم.وقتی عطر ادویه ها بلند شد پیاز خلالی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قهوه ای شود ۴-۵ دقیقه:
هویج خوردشده و نخود سبز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
برنج و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و خو ب مخلوط می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بپزد:
پنیر و بادام هندی های سرخ شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم.
در ظرف را می بندیم و حرارت را خاموش ی کنیم تا برنج عطر ادویه ها را به خود بگیرد:
[/BCOLOR]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]برای 2 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
میخک ۵-۶ عدد |
هل سبز 5عدد |
برگ بو برگ بو |
زیره ۱ ق چ |
نخود سبز (پخته) ۱/۲ فنجان |
هویج (متوسط) 1عدد |
پیاز (متوسط)
1عدد |
بادام هندی ۱۰-۱۲ عدد |
پنیر (خامه ای یا سفید) ۱۵۰ گرم |
آب ۲ فنجان |
برنج ۱ فنجان |
فلفل قرمز ۱/۴ ق چ |
نمک ۱ ق چ |
روغن ۳ ق غ |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
37
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برنج را می شوییم و ۲۰ دقیقه در ۲ فنجان آب خیس می کنیم.
برنج را می پزیم. با چنگال دانه های برنج رو جدا می کنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
هویج و پیاز را خورد می کنیم و پنیر را به قطعات ۲ سانتی تکه می کنیم:
۱ قاشق روغن را در تابه ریخته وقتی داغ شد بادام زمینی ها را در آن سرخ می کنیم.
بادام ها را در ظرفی ریخته تکه های پنیر را در همان ظرف با یک قاشق روغن سرخ می کنیم:
پنیر را از تابه در میاوریم و ۱ قاشق و نیم روغن در تابه داغ کرده زیره ، برگ بو، هل و میخک را در آن تفت میدهیم.وقتی عطر ادویه ها بلند شد پیاز خلالی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قهوه ای شود ۴-۵ دقیقه:
هویج خوردشده و نخود سبز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
برنج و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و خو ب مخلوط می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بپزد:
پنیر و بادام هندی های سرخ شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم.
در ظرف را می بندیم و حرارت را خاموش ی کنیم تا برنج عطر ادویه ها را به خود بگیرد:
آخرین ویرایش: