طرز تهیه «کتلت کدو» با پنیر کبابی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که سایت ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. این کتلت متفاوت با ترکیبی جدید و طعم های مختلف را امتحان کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • هویج ۲ عدد
  • کدو سبز ۱ عدد
  • پنیر کبابی ۵۰۰ گرم
  • پیازچه ۴ ساقه
  • گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
  • نعناع ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
  • زنجبیل به میزان لازم
  • شکر ۲ قاشق چای خوری
  • سرکه ۲ قاشق غذاخوری
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
874937_170.jpg
[/BCOLOR]​

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرزتهیه:
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برای تهیه کتلت ها، رنده ی هویج و کدو را در آبکش بریزید، بر روی آن ها نمک بپاشید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب بیاندازند. سپس آن ها را روی دستمال حوله ای بریزید و فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
ترکیب کدو و هویج، پنیر کبابی، پیازچه، گشنیز و نعناع را در ظرفی بریزید، به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سپس آرد سوخاری را به سایر مواد اضافه کنید. مواد باید به اندازه ای چسبنده باشند که بتوان آن ها را فرم داد، اگر لازم شد آرد سوخاری بیشتری به آن اضافه کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد را به شکل 8 عدد کتلت به پهنای 1 سانتی متر، یا 16 عدد کتلت کوچک فرم دهید. برای این کار می توانید از قاشق استفاده کنید. یک قاشق پر از مواد بردارید و با دست آن را فشار دهید (تا اگر آب اضافی داشت، خارج شود). آن ها را برای 20 تا 25 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در این میان، سس را آماده کنید. فلفل چیلی، زنجبیل، شکر، سرکه، 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و به اندازه نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید، تا شکر حل شود. آن را بچشید و در صورت لزوم به آن چاشنی بیشتری اضافه کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید. مقداری روغن زیتون در آن بریزید و کتلت ها را در چند نوبت تا از هر دو طرف طلایی و ترد و مغز پخت شوند در آن بپزید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کتلت ها را داغ و با 1 قاشق پر سس چیلی سرو کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکات:​
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- هویج را پوست بگیرید و آن را رنده کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کدو و پنیر کبابی را رنده کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- می توانید از ۲ تا ۴ عدد پیازچه استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید و ریز خرد کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- برگ های گشنیز و نعناع را ریز خرد کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- تخم مرغ ها را کمی با چنگال بزنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- فلفل چیلی را به صورت نازک حلقه حلقه کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- از یک تکه ی ۲ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پوست آن را بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
[/BCOLOR]


Createtumbnail.aspx


مواد لازم برای کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات

هویج 2 عدد
کدو سبز 1 عدد
پنیر کبابی 500 گرم
پیازچه 4 ساقه
گشنیز2 قاشق غذاخوری
نعناع 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری قاشق غذاخوری
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل چیلی قرمز 1 عدد
زنجبیل به میزان لازم
شکر 2 قاشق چای خوری
سرکه 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات

کتلت کدو با پنیر کبابی و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است. این کتلت متفاوت را با ترکیبی جدید و طعمی بی نظیر حتما امتحان کنید.

1- هویج را پوست بگیرید و آن را رنده کنید.
2- کدو و پنیر کبابی را رنده کنید.
3- می توانید از 2 تا 4 عدد پیازچه استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید و ریز خرد کنید.
4- برگ های گشنیز و نعناع را ریز خرد کنید.
5- تخم مرغ ها را کمی با چنگال بزنید.
6- فلفل چیلی را به صورت نازک حلقه حلقه کنید.
7- از یک تکه 2 سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. پوست آن را بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
8- برای تهیه کتلت ها، رنده هویج و کدو را در آبکش بریزید، بر روی آن ها نمک بپاشید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا آب بیاندازند. سپس آن ها را روی دستمال حوله ای بریزید و فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
9- ترکیب کدو و هویج، پنیر کبابی، پیازچه، گشنیز و نعناع را در ظرفی بریزید، به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
10- تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
11- سپس آرد سوخاری را به سایر مواد اضافه کنید. مواد باید به اندازه ای چسبنده باشند که بتوان آن ها را فرم داد، اگر لازم شد آرد سوخاری بیشتری به آن اضافه کنید.
12- مواد را به 8 عدد کتلت به پهنای 1 سانتی متر، یا 16 عدد کتلت کوچک فرم دهید. برای این کار می توانید از قاشق استفاده کنید. یک قاشق پر از مواد بردارید و با دست آن را فشار دهید (تا اگر آب اضافی داشت، خارج شود). آن ها را برای 20 تا 25 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
13- در این میان، سس را آماده کنید. فلفل چیلی، زنجبیل، شکر، سرکه، 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون و به اندازه نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید، تا شکر حل شود. آن را بچشید و در صورت لزوم به آن چاشنی بیشتری اضافه کنید.
14- ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید. مقداری روغن زیتون در آن بریزید و کتلت ها را در چند نوبت تا از هر دو طرف طلایی و ترد و مغز پخت شوند در آن بپزید.
15- کتلت ها را داغ و با 1 قاشق پر سس چیلی سرو کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • « «N¡lOo£aR» »

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/11/09
    ارسالی ها
    2,852
    امتیاز واکنش
    17,503
    امتیاز
    746
    محل سکونت
    گیلان
    #کتلت-کدو سبز و سیب زمینی **
    مواد لازم:
    ١٢ اونس يا٣٤٠ گرم يا دو عدد كدوي متوسط( به * مراجعه كنيد)
    ١/٤ ليوان هويج رنده شده
    ١/٢ ليوان سيب زميني پخته و له شده( حدودا يك سيب زميني كوچك)
    ١/٤ ليوان ارد گندم كامل
    ١/٤ ق چ بيكينگ پودر
    ١/٤ ق چ زردچوبه ( اختياري)
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    * حداكثر به دو ليوان كدوي رنده شده فشرده احتياج داريد.
    طرز تهیه:
    كدو را با رنده درشت رنده كنيد
    توي صافي بريزيد و ١ ق چ نمك اضافه كنيد و بهم بزنيد تا مخلوط شود سپس براي نيم ساعت كنار بذاريد. بعد از نيم ساعت كدوها را با دست يا با كيسه پارچه اي فشرده و ابش را بگيريد.
    در يك كاسه كدو و زردچوبه و هويج و سيب زميني رو بريزيد و مخلوط كنيد. بچشيد و بسته به ذائقه تون نمك يا ادويه اضافه كنيد.
    در كاسه اي ديگر ارد و بيكينگ پودر را با هم كاملا مخلوط كنيد و سپس مخلوط سبزيجات را به ان بيافزائيد و بهم بزنيد تا كاملا مخلوط شود
    از مايه توپ هاي كوچك به اندازه ليمو برداريد و كف دست به شكل برگرپهن كنيد.
    ميتوانيد مايه را بمدت ٢٠ تا ٣٠ دقيقه در يخچال بگذاريد كه يه انسجام بيشتر ان هنگام سرخ كردن كمك مي كند و همچنين روغن را كمتر جذب مي كند.
    812734021_76487.jpg
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    طرز تهیه کتلت کدو سبز

    3095.jpg


    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 1 ساعت
    مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه


    مواد اولیه برای 3 نفر :
    کدوسبز نیم کیلو

    جعفری 2قاشق سوپخوری (خرد شده)

    تخم مرغ 4عدد

    سیر 1حبه

    آرد سیب زمینی 3قاشق سوپخوری

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    روغن به میزان لازم

    طرز تهیه کتلت :
    جهت تهیه کتلت کدو سبز ابتدا کدوها را به خوبی می‌شوییم و پس از خشک کردن، با پوست رنده می‌کنیم.


    کدوها را همراه با سیر رنده شده ، جعفری ساطوری شده، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم.آرد سیب‌زمینی را به تدریج به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا گلوله نشود.

    در کاسه‌ی بزرگی تخم‌مرغ‌ها را با کمی نمک می‌زنیم. مخلوط کدو را به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و کاملا هم می‌زنیم.

    روغن را در تابه نچسبی می‌ریزیم و آن را روی حرارت متوسط گرم می‌کنیم.مخلوط آماده شده را در ماهیتابه می‌ریزیم و با درب بسته یک طرف آن را سرخ می‌کنیم.

    طرف دیگر کوکو را بدون درب سرخ کرده و با زیتون، فلفل دلمه‌ای و ساقه‌ی جعفری تزیین می‌کنیم.

    3096.jpg



    نکات:
    1- میتوانید غذا را هم به شکل کتلت و هم به شکل کوکو تهیه کنید.
    2- بهتر است به مواد اولیه مقداری گرد غوره هم بزنید تا غذای شما لذیذ تر شود.
    3- اگر موادتان چسبندگی لازم را پیدا نکرد از مقدار بیشتری آرد استفاده کنید.
    4- بهتر است برای تزیین از زیتون، فلفل دلمه‌ی قرمز خلالی خرد شده و ساقه‌ی جعفری استفاده کنید.

    نوش جان

    منبع:فود سوران / مجله تصویر زندگی
     
    آخرین ویرایش:

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی

    3776.jpg



    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 30 دقیقه
    مجموعاً: 45 دقیقه


    مواد اولیه برای 2 نفر :
    فلفل به میزان لازم

    نمک به میزان لازم

    تخم مرغ 1 عدد

    آردنصف لیوان

    پیاز1عدد

    کدو سبز 4 عدد

    ماست چکیده به میزان لازم




    طرز تهیه کتلت کدو سبز بدون روغن :
    ابتدا پیار را پوست گرفته و بشویید و رنده کنید و اب اضافه آن را بگیرید.کدو سبز را نیز شسته و با چاقو کمی رویش را بتراشید تا خارهای آن کنده شود و بعد سر و دم آن را با چاقو بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید.
    آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا سبک شده و هوا بخورد و بعد آن را به پیاز و کدو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند.
    ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق روی سینی از مایه کتلت بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت قسمت بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی کتلت ها طلایی و برشته شود سپس روی آنها مقداری ماست چکیده و نمک ریخته و سرو کنید.



    نکات:
    1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا گرد غوره یا گرد لیمو به مواد کتلت اضافه کنید.
    2)این کتلت را میتوانید با آبلیمو یا آبغوره و یا سس قرمز سرو کنید.
    3)در صورت تمایل مقداری پیازچه هم به کتلت اضافه کنید.

    نوش جان


    منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا