- عضویت
- 2015/10/08
- ارسالی ها
- 2,337
- امتیاز واکنش
- 19,020
- امتیاز
- 783
- سن
- 26
مواد لازم (برای 4 نفر):
گوشت مرغ 400 گرم
لپه دو سوم لیوان
تخممرغ 1 عدد
هویج رنده شده نصف لیوان
گشنیز تازه 1 لیوان
گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
پیاز متوسط 1 عدد متوسط
نمك، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی 5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا گوشت مرغ* را چرخ كنید
- سپس لپه*ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده*شده، تخممرغ و گشنیز خرد*شده و ادویه*ها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید
- در تابه*ای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریخته*اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید
- گوجه*فرنگی*های رنده*شده را با كمی نمك و فلفل مزه*دار كنید و روی كتلت*های سرخ شده بریزید
- سپس غذا را چند دقیقه*ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند
- سپس آن را میل كنید.
گوشت مرغ 400 گرم
لپه دو سوم لیوان
تخممرغ 1 عدد
هویج رنده شده نصف لیوان
گشنیز تازه 1 لیوان
گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
پیاز متوسط 1 عدد متوسط
نمك، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی 5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا گوشت مرغ* را چرخ كنید
- سپس لپه*ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده*شده، تخممرغ و گشنیز خرد*شده و ادویه*ها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید
- در تابه*ای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریخته*اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید
- گوجه*فرنگی*های رنده*شده را با كمی نمك و فلفل مزه*دار كنید و روی كتلت*های سرخ شده بریزید
- سپس غذا را چند دقیقه*ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند
- سپس آن را میل كنید.